Bizim hikayemizde bir düşük ile başladı. Gecen sene ocak ayında kalp atimi oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldim. O zamanlar psikolojim yerlebir olmuştu.bu sene ocak ayında bebegimi kucağıma aldım 😊 Doktor 3 ay bekle rahim kendini toplasın sonra gebelik düşün dedi ve biz de bekledik. O sırada baska bir ozelde doktor ile görüştük ve bize gen testini önerdi. Biz de hemen yaptirdik ve kan pihtilasmasindan kaynakli olabileceği ortaya çıktı. Gebelik öncesi coraspin kullandim. 3 ayin sonunda tekrar hamile olduğumu ogrendim ve hemen 0.4 oksapar igne takviyesiyle devam ettim. Cok şükür her sey bu sefer yolunda ilerledi. 17 ocakta dogum günü geldi. Elim ayagim titriyordu ameliyathaneye gidene kadar. Spinal anestezi ile dogum tercih ettim bebegimi gorebileyim diye. Doktor igneyi yaptı inanin normal yaptirdigimiz ignelerin ağrısı gibiydi. Sonra hemen yatirdilar beni. Ayaklarimi hissedip hissetmediğimi sordular ben masanin uzerindeki ışık olan yerdeki metalden bacaklarimı gordüm korktum açıkçası o sekilde görünce. Sagi solu kaldir dediklerinde hep hissettim ve kaldirdim o an cok korktum. Hatta karnimi cımbızla tutar gibi bi sey yaptilar onu bile hissettim. Bazi kişilerin vücudunda tutmuyormuş spinal anestezi. Sonra doktorum seni simdi uyutuyoruz sakin ol dedi ve o ara ben kendimden gectim. Bebegimin o anını kaçırdım ama cok şükür her sey yolundaydi. 3900 gram 51 cm olarak dünyaya geldi minik prensesim. Ultrasonda 3300 çıkmıştı aslinda 5 Gun öncesinde 😂👼