Terspektif Zeys canım ben hiçbir gebe okuluna katılamadım bari buna gidebileyim 😂 haftaya mı bu hafta mı 🤔
Serap0733 Zeys eğitim verirler demi ya ben nefes egzersizi için gitmek istiyorm. Tşk ederm haber verdiği için gidicem yarın demi
irem0738 Zeys yarınkine ben de katılamayacağım malesef ya çok istemiştim ama misafir geldi😔 ama 15 Şubat’ta Memorial da var inşallah ona katılabilirim. Katılmak isteyen arkadaşlara da şimdiden haber vermiş olayım 😌
Zeys rumeyssa yok canım oraya gitmiyorum ama arkadaşım söyledi 12 den 16:00 ya kadarmış galiba ön kayıta fln gerek yokmuş herkes gidebiliyormuş:)
rumeyssa allah alla acaba orada muayene olanlara haber vermiyorlar mı :/ arkadaşınıza haber mi vermişler acaba
Terspektif Zeys vallahi ben ne talihsizim ya abimin eşi geldi Almanya dan daha bugün yarın bırakıp gidemem ki 😥 üf sinir oldum kendime
Terspektif Zeys canım biz hiç hissetmedik ama herkes hissetmiş 😞 eşim Silopi de o da ben hissetmedim ama herkes hissetmiş diyor orda da baya bi hissedilmiş. Siz hissettiniz mi
Zeys Terspektif ay ben çok hissettim İstanbul’da yaşıyordum önceden orda kötü depremlere şahit olduğum için etkilendim burda da eşim sakinleştirdi..aşağı indik arabayla 1 saat fln dolaştık geri geldik eve..rabbim büyük acılar yaşarmasın inş 🙏🏼
Betulcukur55 Ayy maalesef şehir dışına çıktım katılamayacağım ama Bilgi için çok teşekkürler böyle gebelik eğitimlerini paylaşalım kızlar 😍
Zeys Serap0733 tebrikler🤣 her ayın son hafta cumartesi günleri yapılıyormuş burda da nefes gösterdiler kaç haftalıksın bilmiyorum ama git systemin eğitiminden güzeldi eğitimi
Zeys Serap0733 evet beğendim eğitimi..15 inde memorial de varmış şehir hastanesi her hafta oluyor zaten..doğurana kadar gidecem🤣 44 gün var doğuma