59ecem59 Hanimlar 10 hafta 4 gunluk hamileyim doktorum folik asit verdi ama sağdan soldan aldığım duyumlarla bebekte gelisim geriligi yaptigini ogrendim dogrumu yanlisnmi bilmiyorum ve uzun zamandirda korkudan icmedim siz folik asit kullaniyor musunuz
Meryem15Denizzz 59ecem59 tam tersi bebek gelişimi için kullanılıyor omuriliği için falan etrafı neden dinliyorsun bende kullandım 3 ay kullanmaya başla bence tekrardan
Buse0911 59ecem59 bende gecen hafta duydum esimde panik yaptrdi bni. 3 gun icmedim 4. Gun kntrolum vardi sordm doktra.doktar bi cıkıstı her duyulana nasil inannsnz dedi bis bi folik asit uzerine yillarca okuduk bole bisy olmaz dedi. Zamnnda tereyağ zararli dediler yumurta zararli dediler bu onun gbi bisy dedi sakn ihmal etmeyn dedi
Deletedmom317 59ecem59 aksine gelişimi için veriyorlar drdan dahamı iyi bilcekler. Ben gebe kalmadan üç ay öncesi kullnmaya basladım
Hayraz 59ecem59 tam tersi canım ben hamile kalmadan iki ay önce başladım şuan 15 haftadayım normalde bırakmam gerekirdi ama doktorum gene yazdı hala kullanıyorum. Gelişimi için iyi kullan sen bakma kulaktan dolma seylere