Annesed Hanımlar 3 yıl önce sıradan tv ünitesi almıştık saçma sapan bisey geldi yani evet seçtiğimiz geldi ama göründüğü gibi guzel değildi ama maalesef 3 yıldır salonumda kullanıyorum ne kadar sevmesende çünkü ünite fiyatları 2000 3000 cok uçuk simdi bi model beğendim vivense de ama tekrar internetten almaya korkuyorum mağazalarda fiyatlar cok ucuk önerilere açığım alışveriş yapıp tavsiye edenler yazın lütfen
Dtgk Annesed ikeaya da bakın bence 😊 seri seri fiyat değişiyor bütçenize uygun birşey bulabilirsiniz hemde güzel oluyor çoğunlukla
Mrvsdr Annesed ben bebeğimin oda takımını aldım gayet güzel geldi kurulumu falan da çok güzel yaptılar tamamı mdf memnun kaldım
Nur44444 Annesed ben lambader aldım resimdekinin aynısıydı ama boyutu farklıydı kocaman bir şey geldi imkanın varsa görüp öyle al derim 😂
Nml06 Annesed Merhaba, vivense hiç alışveriş yapılacak gibi değil ya, bir tane mağazaları var ve içinde gösterebilecekleri adam gibi ürün yok ama internette her ne hikmetse her türlü model mevcut o yüzden güvenip asla tercih edeceğim bir yer değil
Annesed Dtgk evet indirimler var ama yine de fiyatlar yuksek geliyo önerebileceğiniz bi model var mi 😇
Annesed Ngmsy evideadan almıştık 3 yıldır kullandığım üniteyi oyuzden o siteye karşı bi on yargım oluştu 🤔
Dtgk Annesed şimdi evinizin tarzını bilmediğim için birşey diyemem ama biz küçük bi tane almıştık beyaz lake üç yıl falan oluyor memnunum taşındım falan hiç sorun yaşamadım ☺️
Nur44444 Annesed yazıyordu boyuna baktım ama şapka çapından bir şey anlamadım resimde de gayet boyuyla orantılı duruyordu gelince şok oldum odanın içinde ufo gibi duruyor
SedaveSusam Annesed canım ben bir mobilya firmasında çalışıyodum e-ticaret yapıyolar stokta hangi tv üniteleri var öğrenip sana haber veririm piyasaya göre uygun çünkü fiyatlar