Esra_aciyan Kızlar 17 haftadayım birden mide bulantım kesildi sizinde oldu mu? Bebeğimi hissetmediğimiz için tedirgin oluyorum.
Dolunayto Esra_aciyan canım ben de 18. Haftaya kadar öldüm öldüm dirildim bulantıdan 6 kilo verdim 18 de birden kesildi 20. Haftada da bebeği hissetmeye başladım korkacak bişey yok
Asnakar Esra_aciyan keşke benimde kesilse 7+4 günlük hamileyim ve günlerdir açım su dahi içemiyorum ne zaman bitcek acaba
Nursen977 Asnakar vallahi durumumuz aynı ben az yiyorum ama midemde zehir olup geri çıkıyo su bile öyle
Mavi93 Asnakar 15-16 haftaya kadar sürüyor ben hala çekiyorum allah yardımcımız olsun çok zor bi süreç
damlafidan Asnakar benim 3 buçuk aya kadar öyleydi doktorum zofer verdi o çok iyi gelmişti danışın doktorunuza yardımcı olsun başka ilaçlar işe yaramadı sadece zofer ama şuan geçti çok şükür
Asnakar Nursen977 benimde öyle kuzum sen azda olsa yiyondur ben açlık hıssediyrm zorlamaya çalışmamla banyoya koşmam arasnda saniyeler var
Esra_aciyan Tugba553 insallah benimde bir anda kesildi ilk gebelik korktum acaba bebeğe bişey mi oldu diye sonra diğer belirtiler olunca rahatladım
Deryaaa27 Bende 8+3 üm hala var 3ncü aydaj sonra azalıyor sonra tamamen bitiyormuş bazılarında hic olmuyor bulantı
BebekK Ben 6. Haftadayım benimde çok mide bulantılarım var nasıl dayanıcak nolucak bilmiyorum allah yardımcımız olsun herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyo
Cerennnnnnn Benim suan 10+3 . 5. Haftadan beri cok kotu bulanti ve mide agrisi yasiyorum . 5 kilo verdim hastanelrde yattm cktm . Ilac kullannyrm ama bisey farketmiyo . 3 aydan sonra gecer diyolar bekliyrz iste:/