busra2512 Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim son adet tarihine göre 8 hafta 5 günlük olmamız gerekiyordu doktor bugün 7 hafta 6 günlük dedi. Böyle fark çıkması normal mi ya da başına gelen var mı?
Yildizim busra2512 normal. Benim işk gebeliğimde tam 3 hafta fark vardı ve biz ultrasona göre hareket ediyorduk
Smraozn12 busra2512 bnmde gec döllenme den dolayı Bi 7.8gün fark vardı ultrasonla son adet tarihimin arasında. Hatta 12 hftalıkken ultrasonda 2gün daha düşmüştü
Ozqe_tolqa busra2512 benimde öyleydi arada bir hafta fark vardı ama kapadık o farkı büyük ihtimal sen de kapatırsın canm
NurseB busra2512 evet benim 5haftalıkken 3 hafta dedi doktor. 1hafta sonra gittiğimde son adetime uyumlu çıktı fark kapandı
ygmr18 busra2512 son adet tarihinin uzerine 7 gün ekliyorsun. Son adet ayından da 3 ay geriye gidiyorsun. Dogum tarihini hesaplamis oluyorsun
busra2512 NurseB Ozqe_tolqa beslenme ile falan mı kapanıyor aradaki fark yoksa belli bir süre sonra otomatikman kapanıyor mu
Ozqe_tolqa busra2512 valla canm bilemiyorum ki ben bir hafta geriden ultrasona göre takip ediyordum kontrole gittiğimde 9 haftalık beklerken doktor 10 haftalık dedi son adet tarihine uyumlu dedi beklemiyordum ama kapatmıştık bir haftayi
NurseB busra2512 ne etkiliyor bilmiyorum ama kapanmayadabilir doktor normal dedi bana 1 2 haftalık fark
ygmr18 busra2512 normal, ileriki haftalarda kendi haftasini yakaliyor. Benim de basta 1 hafta geriden gidiyordu, simdi normale döndü 15. Haftadayim
busra2512 Ozqe_tolqa tamam teşekkür ediyorum demek ki genelde herkesin karşılaştığı bir durum bu rahatlattınız beni 🤗
Yenianne65 busra2512 normal geç döllenme olmustur benim de basından beri öyle sorun olmaz yani merak etme bebekler zamanla kendini toparlıyor sen son adet tarihini baz alacaksın
busra2512 Yenianne65 tamam teşekkür ediyorum ilk gebelik olunca insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor işte
mihraduru Fark nasıl kapanıyor ki? Ben 14 haftalık gebeyim. Ama son adet tarihime göre 15 haftalık. Fark falan da kapanmıyor ne zaman gitsem arada 1 hafta var 🤯