Zynpbanu Kızlar selam 35+1 deyim. Hafif sancılar baslamis dedi doktor. 15 gune dogum yaparsin dedi. Ama alttan muayene etmedi. 36. Haftada bakacakmis. Siz de ilk ne zaman nst de sancı cikti, sancı ciktiktan ne kadar sure sonra dogum yaptiniz
aysenur4 Zynpbanu walla ben 31 haftalıgım en son carsamba günü gittim kontrole doktor haftaya carsamba ya nst verdi bana anlamadım millett 35 ten sonra giriyo tedirgin oldum artık böyle dewam edicez dedi bi hafta nst öbür hafta kontrol muayene nst muayen nst muayne dedi bakalım nolucak
Aysegnl51 Zynpbanu benimde sancım çıkıyor 31. Haftadan beri şuan 35 . Haftadayim hala çıkıyor her gittim de ama ben hissetmiyorm sanciyi doktor normal doğum olacak dedi tarihte vermedi.simdilik sancılar için tam bi sey demedi 🙄
Zynpbanu aysenur4 ben de ilk 32 de girmistim ama bebek kanala girmis o yuzden. Seninki de oylr birsey mi acaba
Masal78 aysenur4 bende 31 im canım nar sokuyor bazı doktorlar dün beni soktular hatta doktorum dedi ki şuan seni niye nar gönderdiler dedi çünkü bu haftada gerek duyulmuyor nar deli kadında dedi doktorum artık 2 haftada 1 geliceksin bidaki gelişinde girersin artık nst ye dedi sancı çıktığından demiyolr zaten nst zorunlu önlem alınması için diyorlar
Zynpbanu Aysegnl51 bana doktorum 15 gune kadar dogum yaparsin dedi. Sancilarim da baslamis. Ben de merak ettim sancisi olup da bekleyen var mi diye. Demek sanci olmasi hemen doguracagimiz anlamina gelmiyor
Neb Bende dün girdim nst ye 36 haftadayım doktor iyi dedi ama hep düzdü bu sefer inişli çıkışlı bende anlamadım
Masal78 aysenur4 ay klavyede sorun var canım kusura bakma nst yazıcağına nar yazmıs okurken güldüm resmen kusura bakma dedim ki bende en son 30 haftamda gittim nst soktular beni ama doktorum niye seni soktular dedi gerek duymadı 2 haftada bir geliceksin artık kontrole dedi bana o sıra girmem gerekiyormuş 😊😊
Zynpbanu Nur_arkn kaç oldugunu sormadim hic aklima gelmedi 😔 sancilarin hafif hafif baslamis dedi ama