GzmELBL2020 Zofer 4 mg surekli kullanan yokmu ya benim bulantim cok fenayim her gun iciyorum 1 tane yoksakusmaktan helak oluyorum kac ay kullandiniz boyle benim gibi kullanan varmi
leyla25 GzmELBL2020 şuan ikinci kutumdayım napıyım dayanamadım aldım :( inşallah 3.kutuya geçmeden şu halim biter tek duam bu 🙏🏼
GzmELBL2020 leyla25 benim 8.haftadan beri kullaniyorum su an 13+5 deyim hala kullaniyorum 2 defa hastanede yattim halagecmedi bulantilar kusmalar galiba su ana kadar 7 kutu ictim hala da iciyorum hic gecmiyo insallah gecer bi an once
Cigdemveminik Bsrlmnemr ben kullndm sabah içtiğimde sabah kusmalarm bitti sadece. Ama bulantm hiç geçmedş ve günde 2-3 kez kustum yine
Yzgl Az önce içtim yine depremi yaşadım korkudanmi bilmiyorum ama çok fena bualntilar başladı yine ne güzel durmuştu 14 haftamdayim 10 haftadan sonra bulantılarım azalmıştı dündendir çok kötüyüm yine korkudanda olabilir diye düşünüyorum
leyla25 GzmELBL2020 bende 13+2 hep diyorlardı 3.aydan sonra geçer diye bir ümit bekliyorum artık geçsin bitsin diye🙏🏼 İnşallah ikimizde biran önce kendimize geliriz geride kalır şu günler biraz hamileliğimizin tadına varırız 😥