ciceklerdenmelike Arkadaşlar riskli bi gebelik yaşıyorum. Şu an Ankara Çukurambar da DR.Fatma Bolkana gidiyorum. Ama İzmir e dönmek zorundayım. İzmir de yaşayan arkadaşlarım bana bu süreçte çok iyi bir doktor lazım. Tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnum olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻
Annece ciceklerdenmelike Karataş hastanesi arzu değirmenci akar çok bilgili ilgili bir doktor mutlaka gitmeni tavsiye ederim benim sürekli gittiğim bir doktor vardı onun göremediği sorunu ilk muayene de arzu hanım gördü bebeğimi kurtardı resmen araştır internetten mutlaka öneririm
ozgeya ciceklerdenmelike Benim doktorum Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar’dı.Ben de riskli bir hamilelik ve doğum geçirdim.Ama doktorumdan aşırı memnun kaldım.Hep pozitif tavrı,desteği ve güleryüzü sayesinde çok iyi bir psikolojide geçirdim süreci.
AyseArslan35 ciceklerdenmelike şiddetle yine Prof dr Serkan güçlü yü tavsiye ederim..iki defa ölü doğum yaptım 6 ay dan büyüktü ikiside doğumla sonlandırıldı..Serkan hocamla tanıştım inanılmaz bir dr perinatoloji eğitimini de Amerika da almış..her hafta kontrolle sıkı takibindeyim bir deneyin eminim çok memnun kalacaksınız
Nurtenalici Merhaba Alsancak doç.dr.Barış Büke hem riskli gebelik uzmanı, hem de perinatoloji uzmanı kendisi. Kendisi takibimi yapıyor çok memnunum, çok iyi bir doktor
Nurtenalici ciceklerdenmelike muayene ücreti 400 lira , benim rahimdeki kan akışı çok hızlıymış ilk gittiğim haftalarda tespit etmişti. Hep iki haftada bir çağırdı normale dönesiye kadar. Ücret olarakta gittiğimizde bir verip bir vermedik. Şimdi 3 haftada bir gidicem. inanın daha doğum ücretini sormadım çok erken diye 😊
Fatma_sak Ege ünv. Doç. Özgür Yeniel, perinatolog, ben gidiyorum, 23 haftalığız, yüksek riskli hamileyim, çok memnunum kendisinden, muayene ücreti 204 Tl, doğumu kendisi yaparsa 6000 (pazarlık yapılıyo), egede herhangi bir ekip yaparsa ücretsiz
Yzeze Fatma_sak merhaba. Egedeki hocalar istege bagli olarak ozelde de dogum yaptiriyorlar mi? 6000 diye yazmissiniz Merak ettim.
Haceraksoy Fatma_sak Ben de Özgür bey’e gidiyorum kendim de hemşireyim benim riskli gebelik direk heyeti raporu verdi çok ilgili hem yenidoğan yoğun bakım olması da önemli
Yldzeyll AyseArslan35 serkan güçlü çok iyi bir perinatologdur ilk bebeğimin ayrıntılı ultrasonumu yapmıştı 2015 te
Miniminikuss ciceklerdenmelike kuzum bende ankaradaydım esimin iş durumundan dolayı ızmıre ailemin yanına gelmek zorunda kaldım.😔 Gazı ve egepolde ıkı doktora muayene oldum memnun kalmadım. Karatas hastanesı arzu hanıma gttım gecen gun cok memnun kaldım cok ilgili bı doktor. Muayene ucretı 95 TL. Dogum ile ilgili bilgi almadım daha 11 haftalıgım diye