Peri_gulsoy1 Herkese selam. Ben 5+3hamileyim dün kesen 10mm göründü ama içinde bebek görünmedi. Dr biraz endişeli konuştu. Bana göre ama daha erken bebeğin görünmesi için. Acab bu durumu yaşayan biri var mı? Veya sizler bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz?
Islim123 Peri_gulsoy1 canım benim 9. Haftada bebişim tam anlamıyla göründü kalp atışları önemli onu duymayı bekle olumsuz konuşması neye gore anlamadm
Peri_gulsoy1 Islim123 sanki bebek gelişmeliydi şimdiye kadar öyle konuştu bende anlamadım önce çok üzüldüm ama sonra araştırınca zaten bebeğin 5haftada görülmesinin mümkün olmadığını veya zor olduğunu gördüm
Islim123 Peri_gulsoy1 bebek değil kese büyülemiştir belki başka bi doktora görünümün yada doktorunuzdan ayrıntılı bilgi alin
YesimOgt Benim de 5.haftada kese göründü bebek yoktu içinde doktorum haftaya cuma gel gelişimine bakacagım dedi olumsuz düşünme canım
Peri_gulsoy1 YesimOgt işte banada haftaya gel dedi ama hafta yada yine erken gibi geliyor. Artık bekleyip görücez
YesimOgt @Peri_gulsoy Bana bebeğin olmaması şu an normal demişti haftaya 7haftalık olacak inşallah hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz🙏🏻