Lolipop Doktorum kan hapi verdi.Fakat kullanılacak gibi değil kokusu geliyor boğazından resmen.Sizler kulandınız mı yada kullananlar var mı ?
Yunusm123 Lolipop ben kapsül olanını kullanıyorum aç karnına günde bi defa ve hiç bi sorun yaşamadım şimdiye dek cnm
Sengulylmzr Lolipop offfff sanırım 4 aydır kesintisiz hergün içiyorum çok sıkıntılı bir hap ben çözümü kahvaltıdan 2 saat sonra içerek buldum kesinlikle oyle kullanmalısın doktor yönlendirmesiyle yaptım bu işi bu arada 🤗
B8use Lolipop ben aksamlari yemekten sonra tok olarak iciyorum ilk başlarda bende sabah ac aldim baktim kotu oluyorum tok aliyorum
Lolipop Kullanmasam olur mu ki kardeşim ben hiç kullanmadım abla dedi bebiş maşallah sağlıklı kardeşim de keza öyle
Sengulylmzr Lolipop aynen canım aç karna kahvaltıdan 2 saat sonra zaten sindirim tamamlanmış oluyor diye o şekilke kullanıyorum.
fdmozcmn Bende kullanıyorum, ilacı aldıktan 1-1,5 saat sonra kahvaltı yapıyorum ama bende hiç rahatsız edici bir durum olmadı bol bol su iç üzerine bari 😔
Lolipop Pinaryyim ilk doğumun normaldi inşallah buda normal olur ama zaten mide bulantı oluyor ne yapicam off off gece yutsam yatarken olur mu acaba ?
Selhan Lolipop kapsül olanını içiyorum akşam yatarken yemeği 3saat önce kesmiş oluyorum hiç koku yok rahatsız olmadm ben sizinki kapsül değil sanırım
Lolipop Selhan kapsül cnm fakat sabah aç karnina yutuyorum.Zaten sabah aç karnına yutmam gerekli olan guatr ilacım da var
AliAsaf Lolipop kan ilacı bende değiştirdim aşırı bulantı yapıyordu bide aklında olsun ilacı içtikten sonra portakal suyu hariç hiç birşey içme suyu bile 2 saat sonra iç yemek konusunda yiyebilirsin benim şuan kullandığım ilaç Maltofer doktorun sana da versin bence bebek için de çok önemli bi ilaç bu ben diğer ilacı kullanamadım diye bebek te gelişim 2 hafta geride görüyorum dedi inşallah düzelir