Hanife21 İnşallah kızlar Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin en önemlisi sağlık gerisi teferruat 😘😘😘😎 dualarım sizinle bebislerimizin kaderleri güzel olur inşallah 😘
Yasmin1 Hanife21 69 günümüz kaldı oğlumla.. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla sıhhatle gelsinler 💙🧿❤️
Gozdebelinay Merhaba kızlar bizimde 26 günümüz kaldı:) bugün hemşire aradı iki gün önce tahlil yaptırmıştım idrarda kan ve enfeksiyon değerlerine rastladık dedi, doktorumla görüşmemı söyledi. Internetten baktım erken doğum belirtisi diyor yaşayan var mı acaba 🙁
Hanife21 Gozdebelinay banada aynısı oldu hiç birşey yoktu ağrı oldu acile gittim bir hafta yatırdılar bende 30 haftalık tim tam daha yeni toparladım ilaç falan antibiyotik verdi kötü yanı normalde benimde enfeksiyon cikti baya kotu erken doğumu engellemek için yatırdılar ve şuan ilaçlara devam ediyorum Allahın izniyle atlatcam erken doğum tetikliyor yani anlicaniz sıkı giyinin ve usutmemeye dikkat edin Rabbim korusun hepimizi ve bebislerimizi geçmiş olsun tekrardan 🙊
Minnosizmmm Hanife21 normalde 29 gün vardı 35+6 programa göre ama ultrasonda 38 haftaya uyumlu 40 haftayı beklemez gelir bu dedi doktorum şaşırmış ve panik durumunda son hazırlıkları yapıyorum
Gozdebelinay Hanife21 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için:) bugün kendi doktoruma gittim çok şükür herşey normal dedi boşuna korkutmuşlar beni sağlık ocaklarında bazen böyle yanlış ölçümler olabiliyormuş. Bu arada size de çok geçmiş olsun allahım korusun evlatlarımızı