Fndaa06 Hamileligin 8ci haftasi bitmek uzere ama asiri halsizlik bulanti var sizde nasıl veya nasıldı😍
Mry Fndaa06 benim de öyleydi 12. Haftadan sonra yavaş yavaş düzelmeye başladım 15. Haftadayım şimdi de sürekli bi yerlerime ağrı giriyo ama öncekine göre daha iyiyim
Merveesancarr Fndaa06 bende 8. Haftadayım aybı durumdayım herşeyden tiksiniyorum ve sürekli yatmak istiyorum Allah yardımcımız olsun
AliAsaf Fndaa06 benim kabus dolu günlerim o günlerdi çok aşırı kusma bulantı şimdi gülüyorum 29+5 olduk 20 haftaya kadar oldu bulantı hap kullandım
Tiredmom Fndaa06 şükret bence o zamanlara rahatca yat gitsin yüz üstü yatmanın keyfini çıkar 30dan sonra asil yakınmalar baslicak ayağa kalkamıyorum çatı ağrısından kemiklerim kırılmış gibi vücudum bitkin halsiz zman geçmiyor midem yanıyor çok tuhaf şeyler allah yardımcımız olsun bitirelim sağlıkla
Fndaa06 Tiredmom Tiredmom tabıkı hergunumuze sukurler olsun.. aminn rabbim hepımızın yardımcısı olsun🙏
Snamp Tiredmom aynen bende 34 haftlk olduk dedigin gb yerimden kalkamıyorum eğilemiyorum nefesim kesiliyor temizlik yapmak istiyorum tam anlamıyla yapamiyorum iyice ağırlastm ve bebeğin tekmeleri çok sert artik😆
Sedaaydn Tiredmom aynen valla ya 32 haftalik oldum sanki bacaklarim bedenimi tasiyamiyor belim agriyo cok kotu yatsam 2 dk bile surmeden geri kalkiyorum otursam karnim skismis gibi Allah yardimcimiz olsun gercekten
Aysenurtsr Ben de biraz agir gecirdim. Bulantim coktu. 18 haftaligiz simdi, 14 de felan bitti bulantilarim. Simdilerde tek skintim calistigim icin ayaklarim cok agriyor merdiven inip cikarken 😫
Fndaa06 Aysenurtsr ayy insallah agrıların gecer🙏 İnsallah bizde biran once atlatıp hayırlisyla o haftalara geliriz😍
Fndaa06 AliAsaf ooo 20cl haftaya kadar baya surmus😔 13den sonra azalir dedi doktor ama insAllah oyle olr cok surmez🙏 Ins bende o zamana geldigimde arkama bakip gulebilirim😍
HlyaZengin Ben 🤦🏼♀️ 5 inci haftamdan beri gece gündüz yatıyorum midem 24 saat bulanıyo halsizlik yiyememe herşeyden tiskinme ne ararsan var ama Hamd olsun Rabbime tatlı sıkıntılar bunlar sonu güzel bi mükafatı var çok şükür napalım ana olmak zor iş 🤗
Fndaa06 HlyaZengin ayyy cnm aynen oyle.. bende 5ci haftada basladi ve hagla devam ediyo zaman zaman azaliyo ama geri geliyo bebislerimiz ii olsunda bu gunlerde gecer insAllah😍