Edasu52 PCOS’luyum inofolic combi kullanıyorum önceki adetimden sonra 1 ay geçti adet olmadım diye test yaptım negatif çıktı. Çok üzülüyorum artık hep hayal kırıklığı. 😥
Cicilibicili Edasu52 kuzumm üzülme. Bn de pcoslu olmama rağmen hamile kaldım. Hem de doğal bi şekilde. Hep okurdum böyle yazanları nasıl oluyo yaa derdim ama gerçekten oluyo. Allah nasip edince ediyo. Umutsuzluğa kapılıp stres olursan maalesef o sonuçları hep yaşarsın.
Zeynoo21 Edasu52 canım umudunu kaybetme gun gelecek kucağın bebek dolacak Allah’ın ıznıyle bende pcoluyum bebegım var cok şükür guzel bır doktora gozuk tedavını yapsınlar
Esrakhraman Edasu52 Bende pcoslu olduğumu ogrendikten 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim yaşım 22 olduğu için şanslı oldugumu dusunuyorum
Balsevgi Edasu52 CLife macun mu deneseniz acaba? Bende pcosluyum kendiğilimden hamile kaldım, macuna kullanmıştım. Birde yumurtlama günlerinizi takip edin lütfen. Çok işe yarıyor
Babyyyy Bende pcosluyum mucize doğada sayfasından bitkisel yağlar kullanrım vesile olmuş olabilir diye düşünüyorum denemenizi tavsiye ederim bebk sahıbı olmayı düşündüğüm ay hamile kaldım çok şükür