Eminapasali Arkadaşlar merhaba nst ye girip ücret ödeyen varmi yoksa muayene içerisinde mi oluyor genelde 🙏
SulenurK2858 Eminapasali özel okmeydanı hastanesine gidiyorum muayene ücreti 70₺ ekstra nst ücreti 30₺
kirpapatyasiii Eminapasali Aslida içinde olması lazım o kadar para veriyoruz birde zamlandı muayne 550 nst ye 150 veriyorum o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam
Yuyu7 Hastaneye göre değişiyor benim anladığım kadarıyla arkadaşım başka hastaneye gidiyordu o her girmesinde günlük ücret veriyordu bizden benim gittiğim hastane almadı
kirpapatyasiii BeybininAnasi ozel muayenehane canim 2 kayiptan sonra arastirmalar sonucunda bulduk doktoru riskli gebelik geçiriyorum aslında ben ara ara giderim oraya diye düşünüyordum ama iyi sonuç alınca sabit kaldım
BeybininAnasi kirpapatyasiii haklısın o zaman kuzum. İnsanın gözü para görmüyor böyle durumlarda 😔 ben de hastane falan zannettim ondan şaşırdım. Allah sana hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤️❤️❤️
kirpapatyasiii BeybininAnasi Amiiin amiiin bütün hamilelere bebek bekleyenlere isteyenlere Rabbim hayırlısını sağlıklı sıhhatli bir şekilde versin inşallah 🤗🤗
Canoss Eminapasali Medikal Park Muayene 43 tl nst 7 tl sendika indirimim var normalde de muayene 50 nst 10 tl
Pandabekleyenanne Eminapasali muayne harici ödedim ben nst yi 75 TL sadece nst verdim Levent hospital da