hmyrmom Selam hanımlar 12+6 dayız biz ve sağlık ocağından daha aramadılar kayıt açtırmaya gittiğimde biz sizi arayacağız dediler ablamlar aramaları lazım filan dediler de merak ettim sağlık ocağından ne zaman ararlar acaba
Mervee58 hmyrmom benide aramadılar arıyorlar mı ki ben gebelik öğrenmek için gittim öğrendikten sonra test yaptılar 19. Haftaya randevu verdiler tetanoz aşısı için ikinciyi veriyolar daha sonra öle yani
GamzeSevcan hmyrmom bende 8.haftamda sağlık ocağına gittiğimde 20. Hafta gel dediler aşılar için. Onun dışında sadece ilaç yazdırmak için uğruyorum beni de aramadılar
Busratm hmyrmom Beni gebeliği ilk öğrendiğimde aradılar. Yani 6 haftaydı. 13. haftada çağırdılar ve gittim vitamin ve demir ilacı için. 19. haftada da aşı için çağırdılar.
Kbraergl_1 hmyrmom beni aradılar kan falan aldılar kiloma boyuma falan baktı kontrol gibi sonra 20 haftalık olduğunda aşı için geleceksin dedi suan 27 haftalık oldum yarın sağlık ocağında kontrolüm var
hmyrmom Mervee58 arıyacağız biz dedi ebe numaramı aldı ama aramadılar randevu falan da vermediler 🤷🏻♀️
RuzgarsMommy Aşı zamani ararlar ama kayit olsuturdunuz mu? Hamile diye bilgilerinizi alip kayit etmeleri gerekiyor
hmyrmom RuzgarsMommy evet kayıt yaptırdım kilomu filan ölçtüler kan değerlerimi not aldılar biz seni arıcaz dediler aramadılar bende merak ettim acaba kacıncı haftada arıycaklar diye
pyymamm hmyrmom aramıyolar genelde sen gitmeden önce ararsın dosya oluşturuyolar biraz sürdüğü için araşmak gerekiyo müsait zamanlarında. O dosya olusturuluncada bidaha aşı kartı veriliyo 20. Haftanda gidiyosun 26. Haftanda bidaha doğuma yakın gidiyosun
Simgesydn hmyrmom ben özelde hastanede öğrendim hamile olduğumu. Ertesi günü aradılar hemen. Gitmedim neredeyse her ay aradılar beni. Cok ilgiliydiler.
RuzgarsMommy hmyrmom he tmam 20. Hafta tetanoz aşısı için Arıcaklar canim beni de henüz aramadilar dhaa var