Ncznbaby GkeCanKaran Adabahar Sedaekici Lolipop SevDin Merhaba arkadaşlar Ankara’da detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ben şehir dışından geleceğim Ankara’ya hastane ve fiyatları konusunda bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Aysegull00 Ncznbaby bende başka şehirden geldim yarın gidicem sabah randevum var çıktıktan sonra bilgi verebilirim
Adabahar Ncznbaby ben bursada yaptırdım 200 tl ama istanbulda da ve heryerde fiyatlar 200 den başlıyo 230-250-300 gibi deüişiyo cnn
Lolipop Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😘😘
Kbrars10 Benimde haftaya randevum 20. Haftalık olmuş olucaz. Yaptıran arkadaşlar ne kadar sürüyo acaba kaç dk
SevDin Kbrars10 1 saat sürüyor canım meyve su içmeni ve tok karnına gitmeni tavsiye ederim bebeğin hareketli olması için doktorum bizzat önerdi o yüzden 1 saatte bitti çok şükür diğer türlü kendini kapatıyor bebek rahat bakılmıyor bilginiz olsun
Lolipop Aden canım ben şuan 12+5 im mayısın 18 ine randevu aldım.Kac haftalık olacağım hesaplamadım ama bende hemem hemen 20 haftalık olurum herhalde
Kbrars10 SevDin cok teşekkür ederim canım aklımda bulunsun 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz 🌹
Lolipop Kbrars10 canim doktora gitmeden 15 dk once tatlı ye dedi doktorum.Birde yanında 1 adet çikolata getir dedi.Bilgin olsun bebiş hareketli oluyormuş😉☺