CemrePektas Sher8 ben de 38 e girdim bugun, 2 haftada sadece 60 80 gram arası almış, doktor gayet sağlıklı merak etme gelişimi iyi dedi, bir sıkıntı yaşamayız inşallah 🥰
Sher8 38+ 2 günlük hamileyım kızlar 1 cm açıklığım var pazartesı tekrar gıdıcem doktor suyumun bıraz bulanık olduğunu soyledı kılo vermısse salı suni sancı yatış yaptıracak
Nehir66 Sher8 strese girmeyin daha 5 yaşında minik bir kızınız ve karnınızda bebeğiniz var etkilenir iyi olmaz Allah korusun🙏🏻Rabbim inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Annesed Canım sakin ol yolun sonuna gelmişsin hayırlısıyla kavuşursun insAllah 🙏 ultrason da bazen yanılmalar oluyo 50 100 grama kadar
Sher8 Annesed yani 10 gün kılo almaması normal gelmedi hem doktor hem benım acımdan ınsallah ıyı oluruz
Sher8 Saida_28 tabıkı ole ama her zaman gıttım doktor ve 2 sefer baktı doktor nst koyu çıkmadı çok şükür
Annesed Sher8 benim yeğenimin doğuma bir ay kala durdu gelişimi ne kilo ne boy hatta doktor u bir ay var daha yani kiloda kaybedebilir ama endisenlemeye gerek yok aksi bi durum olsa almamız gerekse bile sapasağlam kucağınıza veririz diye rahatlattı doktor oyle de oldu cok şükür 🙏
Saida_28 Sher8 benimki de kilo almamişdi doktor söylemedi 2 hafta izledi sonra hemen doğum başlatmıştı 37+5
Sher8 Annesed insallah cnm ama bebek bır süre sonra kendınden beslenırse kendı pislıgını yer dedı doktor eşimle cumartesı spor yapıcaz salı suni sancı almak ıstemıyorum vakıtde erken degıl dedi doktor yürü dedı
Sher8 CemrePektas cnm suyumun bulanık olması zaten ıslerın iyi gıtmemesını yansıtıyor rabbım kucana almayı nasıp etsın ınsallah
Tugbardm Ultrasondan dolayı bi yanılma olabilir ben iki farklı doktora gidiyorum biri 3.850 dedi biri 3600 dedi
Sher8 Tugbardm ultrosan san 2 sefer baktı doktor suyumun bulanıgı çok uyu güderken bebek artık kılo alımını yeterlı bulmuş dedı doktor pazartesı bakıcak kendınden vermısse salı yatış yaparım dedı ama yürü 1 cm açıklık var dedı