ramazantugce 37.haftadan selamlar kızlar gorumcem doğum olana kadar çatı muayenesi olmaz diyor inanin kafam çok karıştı sadece özel demi yapılıyor bu çatı muayenesi yoksa devlette yapiyor larmi?
Simgeeee ramazantugce hayır canım devlette de yapılıyor. son haftalarda acilde yaptılar banada nstde ciddi sancılar çıkmadığı sürece yapmıyolar çatı muayenesi.
Gzd_ ramazantugce benim doktorum gün verdi ve geçen hafta oldum çatı muaynemi 36+3 de zaten saniyelik birşeymiş ve örtü örtüyorlar
Fdle ramazantugce 38+2yim akşam oldu çatı muayenem darmış ama sezeryan olabilirmişim 37 ile 40 arası yapılıyor çatı muayenesi
Havva-6128 ramazantugce Canım sancın çıkarsa devlette yapıyorlar. İlk çatı bakıldığında çok acımıştı çünkü kendimi kasmıştım. Diğerlerinde pek acımadı artık öğrenmiştim ☺️ Birde bugün bakıldım açıklığım ve düzenli sancım olunca doktorum bilerek müdahale etti nişanımın gelmesi için ve çok canım açıdı. 1 dk sonra geçti . Yarım saat içinde nişanım geldi .
ramazantugce Simgeeee insan ilk gebelik olunca çok tecrübesiz oluyor ya doktora her gittigimde temiz olmaya çalışıyorum valla aydinlatin saol canım 😘😘
Aras-Altay ramazantugce 36 haftalıkken oldum bu hafta ve ansızım dı nstde Sancım olmadığı halde aniden üstünü çıkar dedi yaptı çok canım acıdı kendimi çok kastım ilk gebeliğim belki o yüzden utandım kastım allahtan temizdim hocam pat diye yaptınız dedim güldü 😑
Simgeeee ramazantugce evet canım tabi temiz olmakda fayda var benimde ilk ama haftam ileri muayene oldum ordan biliyorum rica ederim canım 🌺
ramazantugce Aras-Altay hamile kalmadan önce bir kere banada bakmislardi da ne için şu unuttum acayip utanmistim ve bilmiyordum bakilacagini temiz değildim ben malesef 😣
zeynephifa bugün nst de sancim cıktı doktor açılma var mi bakalım dedi 37+3 teyim o kadar da acı veren bi şey değildi bence acilmam yokmus bakalım ne zaman doğum olcak 🤔
ramazantugce zeynephifa sanırım korkmuyorum çatı muaynesinden ama bilemedim şimdi devlette mi ozelde mi yapılıyor diye
Aras-Altay ramazantugce bazılarına şu gün gel yapıcam diyordu birden olunca gerçekten heyecan korku hepsi bi anda sonra demez mi sen bunda böyleysen normal nasıl yapacaksın diye canım ilk defa doğruyorum dedim aaa evet senin ilk gebeliğinde demi kuzum dedi sinir oldum 🙂🤔