Aysegulum27_ Kızlar klomen kullanacağım bu ay .çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurta nezaman çatlıyor acaba nezaman ilişki olmalı.kullanan veya hamile kalan varmı?
Kbra1213 Aysegulum27_ çatlatma iğnesini sabah yaptırdım akşam ilişki dedi doktorum kontrole gittiğimde gün verdi özellikle o günleri değerlendirmemiz için çok şükür ilk denememde hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim inşallah darısı sana ve isteyen herkese 🙏🏻
Darkgod Aysegulum27_ benim vuruldum günden itibaren 8 gün boyunca oldu ve yumurta hangi tarafta gelişti ise yarım saat o tarafa dönük ve ayaklar yukarıda yattım
RukiyeMM Biz ilk üç gün hergün oldu sonra ki üç gün bir gün arayla oldu çok şükür 28 haftalık hamileyim Rabbim gönlünce versin 😊
RukiyeMM Aysegulum27_ ben iğneyi sabah saat 10 da vuruldum akşam biz çok geç yatıyoruz 2 gibi ilişki oldu
Aysegulum27_ Kbra1213 amin tşk ederim .sağ salim kucağına al.yumurta iğneden 36 saat sonra mı çatlıyor neden 36 saat sonra ilişki öneriliyor bilgin varmı
Kbra1213 Aysegulum27_ Aysegulum27_ amin inşallah🙏🏻 36 saat diyorlar o yüzden iğne vurulmadan 1 gün öncede ilişkiye girin diyorlar spermler canlı kalabiliyor ya o yüzden çok bilgim yok bana sabah iğneyi yaptır akşam 11 gibi ilişkiye gir dedi
Darkgod Aysegulum27_ ben riske atmak istemedim zaten çok gelişmiş ise yumurta hani her an catlayabilir diye vuruldugum günün akşamı ilişki başladı evet şuan 23+4 uz 😊 darısı sana