Merveokan Merhaba kızlar, 16 haftalik kaybim oldu plasenta bebeği beslemedigi için gelişimi olmadi ve kalbi durdu.. aramiz da kurtaji yaşayıp ne zaman sonra gebelik düşündünüz?
Cerenssn Merveokan ben 6 ay sonra doktor gözetim altında hamile kaldım enfeksiyonm felan vardı fitil kullandım fitil rahmi temizliyormuş fitili kullandıktan on gün sonrada hamile kaldım tabi folik asit takviyeside aldım
Ayaf Merveokan canim merhaba..ben iki kez kurtaj oldum.ilk gebelikti.geliwemedikleri icin 7_8haftalardi sanirim kurtaj oldugumda..ikisi arasinda zaman tam bir ay oldu.ikinci kurtajda doktor biraz beklemem gerektigini soylesede tam bir ay sonra yeniden hamile kaldim.nasil oldugunu bende anlamadim.aniden hamile kaldim ve cok wukur iyiyiz..kanda pihtilaw.a sorunu vardi igne oldum bir ay.ancak normalde kurtajdan 3-6ay sonrasinda hamile kalmak daha uygun canim..
Demircimom Merhaba bende 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay rahimin toparlanması için doktor süre verdi sonrasında tekrar 3 ay sonra hamile kaldım