Minigimvebiz Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Kahramanmaraşta detaylı ultrasonu hangi doktorda yaptırabilirim, sizler kimde yaptırdınız ve fiyatlar nasıl?
1989-- Minigimvebiz her zaman gittigimiz doktor yapmıyor mu bu detayli ultrasyonu bide ek ücret mi alınıyor
Ftmtsdmr Ben 19 hafta iken deniz arıkana gidecektim sekreter 22 23 haftada gelin sizin için iyi dedi ücrette direk söylüyorlar zaten nakit 300
Minigimvebiz Ftmtsdmr ilk bebeğimi kaybettim o zaman deniz bey ilgilenmisti o yüzden ona gitmek istemiyorum kötü hissediyorum kendimi
Ftmtsdmr Nurhak ta oturuyorum Elbistan da doktorum Megapark hastanesine gittim onlarda özel yaptırırsanız 150 tl ama doktora girip muayene olursanız 65 muayene ücreti 25 detaylı ultrason dediler
Minigimvebiz Ftmtsdmr cevabınız için çok teşekkür ederim yani magaparkta yaptirabilirim doğru anladım değil mi ?
Minigimvebiz 1989-- ben urfada yaşıyorum bu defalık maraşta görünecegim. Urfadaki doktorum perinatoloğa yönlendirdi sormak da hiç aklima gelmedi siz yapmıyor musunuz diye. Diğer doktorlar nasillardir bilemem ama.
Ftmtsdmr 1989-- benim gittiğim hastanede olmadığını söylediler Elbistan da zaten bir tane özel hastane var onlarda gelişmiş ultrason makinası yok Maraş’a yönlendirdiler ama erken gittiğim için yaptıramadım
Ftmtsdmr Özel ultrasOn yaptıracaksın ya megaparka gidin 150 tl verin ya da özel vatan hastanesini telefondan aramıştım orası da bana 80 tl demişti öğleden sonra hastaneye gittim ama beklerseniz 1 2 saate araya alırız dediler ben beklemedim