hilal_yener Kızlar hafiften boğazlarım tahriş oldu hasta olucam belli 😀 bademciklerim olmadığı için yutkunurken hafif acı oluyor sadece grip başlangıcı işte ne yapabilirim ilerletmeden geçirmenin yolu
Deniz__ hilal_yener canım ben 3 günde yatak döşek hasta oldum öksürük öldürüyor bildiğin halsizlik vücudumun heryeri ağrıyor burun akıntısı İnan yapmadığm şey kalmadı bal pekmez ballı süt sıcak su içine bal,limon kattım ama hiçbir şey fayda etmiyor 😥😥
Prenses001 hilal_yener grip hamilelikte çok tehlikeli bende gribim aynı anlattıkların var 15+5im. Ben ilk çocuğumda yazın ortasında grip olmuştum 34 haftalıkken doğumu tetikledi başladı 4cm açılma oldu ciğer geliştirici ve doğumu durdurucu iğne yaptılar 2 hafta hastanede yattım durmuştu doğum. Geçen haftada arkadaşım gripti 36 haftalık erken doğum yaptı şimdi Allah korusun bebekte ufak siz kaç haftalıksınız``
Didem25 Kaynamış suya ayva dilimleyip atın içine de bir kaç tane karanfil. Ben de grip olacaktım günde iki fincan böyle ayva suyu içtim ve geçti bogazımın acısı , grip de olmadım çok şükür 🤲🏻