Htcglgnaksy HappyMom 33+4 günlük hamileyim bende. Gece uyku tutmayıp açar açmaz bu postu görmekte ayrı bi güzeldi 😂😂😂 yanlız değilim en azından..
Snygrl Sabah bir sürü isim var erken uyanicam ama bende gram uyku yok sırt agrım zaten mahvetti beni yatamıyorum uyku gelmiyor ne yapicam bilmiyorum 😫
Gonca40 kader_jin48 aynen bende de öyle mahfetti yemin ederim hayattan soğudum sırf kaşıntı sonra ağrısı yüzünden
SibelGozen 36+4 bendede uyku 0 ama gündüz uykusuzluktan gözümü açamıyorum gece uyuyabileyim diye gündüz uyumamaya çalışıyorum yine yok her türlü şu geceleri neden uyulmuyo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
kayra5834 AKar1234elif ayy bende öyleyim yaa 34+5 haftaligiz bende sabah 6-7-8 artık kaç olursa bu civarlarda uyuyorum sonra kaç defa uyanıyorum tuvalettir vs dır doğru düzgün uyku kalmadı bide uyuşamayıp yatakta yatdıkça huzursuz bacak sendromu oluyo deli oluyorum nefes alamıyorum artık
AKar1234elif kayra5834 allahım kolay geçire son haftalarımızı hayırlısından 34 gördük sanki bundan sonrası geçmiyormuş gibi geliyor bana
Zeliha-volkan HappyMom Ağrım sızım yok her zaman mide yanması da olmuyor ama nefes darlığım var bunalıyorum çok su tüketiyorum geceleri malum wc ye gidiyorum ama geri uyuyamıyorum toplasam sabaha kadar 1,5 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum ki henüz 30+1 haftalık gebeyim
Emine16 Helede çalışan hamileyseniz bu daha da zor oluyor 🥴 geceleri uyumak,sabah erken kalkıp işe gitmek, soğuk bir yandan 🙄hergün kendimi telkin ediyorum 2 hafta az kaldı dayan izne çıkıcaksın diye 😃 Allah herkesin yardımcısı olsun zor gerçekten
nektarin_moms Sunay10_ ben de öyle. Bazen de sürekli sola yattığım için bebek oraya vuruyor rahatsız olduğunu düşünüp bir de öyle uyuyamıyorum. Sanki yatağa gömülmüş de kalkamıyorum gibi hissediyorum. Daha 31 de böyleyim😐 neyse sağlıklı olsunlar da🙏🏻
Busra3447 3 buçuk aylık hamileyim bende geceleri kaşıntıdan uyuyamıyordum hastaneye gitti fitil krem ve şampuan verdi doktorum çok şükür rahatladım
Aysenam Bende bugün 36. Haftaya girdim son iki haftaya kadar bir problem yoktu. Ama iki haftadır herşey üst üste geliyor gribal enfeksiyon öksürük, öksürüğe bağlı kas spazmları beni mahvetti. Geçen gün öyle bir kas spazmı yaşadım ki voltaren iğne yapmadan geçmedi. Tan sol taraf geçti derken dünde sağ tarafımda aynı şey sanki kaburgam kırıldı nefes alırken aklım çıkıyor. Varmı benim gibi olan artık geçmiyor günler
Gonca40 Zuzum577 hiç yatılmıyor ki ben gece imkansız sabah 7 8 gibi anca biraz dalıyorum sonra da akşama kadar yataktan çıkamıyorum hep hasta hasta
Zeliha-volkan Cz34 69 kilodayım su an bende hep vardı ama gebelikle aşırı arttı özellikle merdiven cıkarken aşırı zorlanıyorum
Nil35-5 suleadibelli_77 37+2 yim bende. Wc sorunu. Bel ağrısı. Bacak kalça ağrısı. Ne ararsan 🤣😂böle de çok şikayet ediyo gibiyiz ama. Az kaldı sabır. Sağsalim alalım kucaklarımıza. Hiç ağrımız kalmıcak Allahın izniyle ❤️🤲🏻❤️
Melek0330 31 haftalık oldum sabah 5e kadar uyku gelmiyo tam uyuyacak gibi oluyorum bu seferde mide yanmasından uyuyamiyorum
Cz34 Zeliha-volkan doktora sordunuzmu çocuk oksijensiz kalmasın bu şekilde öğrenin nedenini belki ilaç yazarlar