sevgicaner78 Kızlar günlük ped kullanan var mı? Çamaşırımda ufacık bir leke akıntı vs oluyor günde 3 defa değiştiriyorum bu yüzden günlük ped kullanmayı düşünüyorum bu zararsız olanları var diye duydum isim hatırlamıyorum kullanan yada önerisi olan var mi?
Deletedmom317 sevgicaner78 günlük ped hava aldırmadığı için sağlıksız diyorlar. Bende iç çamaşırımı günde 3 kez değiştiriyorum o yuzden🤦🏻♀️
Acemiveyalnizanne sevgicaner78 bana doktor kullanma mantar yapabilir demişti ama ebe çok rahatsız oluyorsan peçete koy her tuvalette değiştirirsin demişti öyle yaptım sıkıntı yaşamadım
[silindi] sevgicaner78 bana hemsire kullanma demisti enfeksiyon olur demisti ben zaten gunluk 3 defa degistiriyorum hijyen acisindan akinti gelince yeni ic camasiri giyorum gelmesede degistiririm
Duyguaydin81 sevgicaner78 ya bende kullanmak istiyorum ama ablam kadın doğumda asistanlık yapıyor oda kullanma hava almıyor ozaman sıkıntı yaşanabiliyor dedi bilmiyorum ama
Edaliiii Canim kullandım kaşıntıdan ölüyorum şuan hic tehlikeye atma inan daha zor oluyor bi yakalaninca artık bıraktım sürekli çamaşır değiştirip pecete koyuyorum surekli ilik su ile yikiyorum kuruluyorum camasir degistirip pecete koyuyorum
sevgicaner78 Anladım kızlar Buda bir çözüm değil ozaman 😑😑😑 artık yıka yıka giy yapıcaz ne kadar fazla olsada yetmiyor
tiniminianne Canım daha 2 gün önce enfeksiyon sebebi ile doktordaydım. Kullanma dedi. Kullanıyordum hep. Pamuklu bi iççamaşırı giyip 2 3 kez değiştir dedi. Monurol verdi bakalım inşallah geçer :)
tiniminianne Duamucizem Evet maalesef içtikten sonra 3 ila 5 gün ishal ve idrar yaparken yanma oluyor.
Talentedmom sevgicaner78 Ben yıllardır kullanıyorum bir zararını görmedim ama mantar yapabiliyormuş bazı kişilerde
Duamucizem tiniminianne ay bugün resmen ev de yaşadım gbi oldu zaten dün gece içmiştim 5 dk bi 10 dk bi wc akşam üzeride ishal olmuşum malesef o etkinetti büyük ihtimal ıns bise olmaz 22+3 bu arada
tiniminianne Duamucizem bende 22 4 üm canım. Bende dediğin gibi bugün evden cıkamadım. Ama daha önceden de kullanmıştım biliyorum etkisini