Kupik Mom46 buraya sormak yerine doktoruna sormalısın böyle şeyler şakaya gelmez bu soruna burdaki insanların verdiği bilgi ne kadar doğru olabilir oda tartışılmaz en doğrusu doktoruna danış inşallah birşey yoktur canım benim dikkat et lütfen rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Yasmin1 3melekannesi amin canım inş Rabbim Sanada nasip etsin en kısa zamanda. Benimde ilk bebek düşükle sonuçlanmıştı insan çok tedirgin oluyo 😏
3melekannesi Yasmin1 tekrar hamileyim canım ama diken üstündeyim şuan kaybettiğim haftaya yaklaştıkça korku sarıyo😓
Minikmucizem_ Mom46 dun yasadiklariniza cok uzulmustum cok uzucu bi durum yasadiginiz sey. Cok sukur ki bugun guzel haberler verdiniz cok sevndim. Allah bebeginizi size bagislasin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
SedaveSusam Mom46 ay çok şükür canım 🙏🏻 Gözün aydın sağsalim kucağına al inşallah 🌸 hepimizi korkuttu senin yaramaz😬
aslikls3 Mom46 şükür merak ettik arkadaşım 🙏 çok sevindim gerçekten. Kimseyi tanımıyoruz burda ama annelik öyle bir duyguymuş ki birbirimize can bağı ile bağlandık resmen Rabbim hepimizi bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🌺🌺
shsn aslikls3 çok haklısın 🙏 burda böyle güzel insanları gördükçe mutlu olmamak elde değil rabbim hepinizi bebeğinize kavştursn
Tgb2310 Dün gece inanın bende uyuyamadm acaba ne oldu ne olacak rüyalarım kabus gibiydi.sabah 30 kere sırf bişey yazdnz mı die girdim. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş. Evlat acısı göstermesin. Çok sevindim geçmiş olsn.
shsn Mom46 allaha çok şükür nasıl mutlu oldm iyi yorumunu okurkn. Rabbm kmseye evlat acısı yaşatmasın. Sağlıkla kavuşun inş. Allhta o ebeyi bildği gbi yapsn meslkten men edilmeli böyleleri hamile bir annye nasl bu korkuyu bu kadar rahat yaşayabiliyor
Yasmin1 Mom46 canım benim, çok sevindik inan çok tedirgin olduk en az senin kadar Rabbim sana bağışlasın çok mutlu oldum 💋🧿
Cileklipasta Mom46 çok şükür çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah bebiş bekleyen herkesin yavrusu 🙏
Nesslihan Mom46 Allah'ım bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah. Çok mutlu oldum sizin adınıza. Gün boyu aklımdaydıydınız.
damlafidan Mom46 ayy gözlerim doldu okurken Allah heoimizin evladını bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤰💜
sinber Mom46 İnan kendim gibi sevindim canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Muge0609 Mom46 Ayy Hadi Gözün Aydın Olsun Canım Bende Ebeyim O Haftada Bebeğin Nstde Kalp Atışını Bulmak Çok zor Minicik Daha Sabit Duramazki Neresinden Yakalıcaksın İnşallah Sağlıkla Kucağına Alırsın Minnoşunu Rabbim Sana Bağışlasın ❤️
Zeynepreyyan Mom46 canım ilacı kullanmayı kes ve hemen hastaneye git . Bebeğine bir şey olmamıştır uyuyordur merak etme ama alerjik etkiye göre belki doktor alerji ilacı bir şey verir
Zeynepreyyan Mom46 ay kusura bakma canım ama geri zekalı bebeğin yönünü bulamamis o cihaz kalbinin olduğu yere gelmezse kalp atışını tabi almaz. Hareketi varsa korkma canım