Kubrataskran Kızlar az önce Çin takvimine göre cinsiyet hesaplaması yaptım kız çıktı. 15 haftalığım. 3 hafta önce de doktor erkek gibi gözüküyor pipisini gördüm gibi dedi. Sizce hangisi olabilir. Çin takvimine göre doğru çıkma olasılığı nedir
Btlaydn Kubrataskran ilk oglmda tutmustu. Simdi kızıma hamileyim. O dada erkek gösteriyordu pek inanılacak bişe deil gibi 😁
Meryyy20 Kubrataskran bana da takvim Kız dedi :) doktor erkek net dedi :) 5,5 aylık olduk yeni öğrendim ki kız 😇😍💖 bende tuttu 🤩
ebru_90 Kubrataskran Çin takvimi de Rus takvimi de tutmadı bende 😂ikinci gebeliğim hepsi erkek gösteriyordu ama bebeğim kız🥰ilk gebeliğimde de kız gösteriyordu bir tane oğlum var 😍
Kubrataskran Btlaydn sevinmiştim yinede 😂 gerçi bi ihtimal de olsa çıkma olasılığı var. sağlıklı olsun da ne olursa farketmez
s_can_ozcan Ben Çin takviminden bakmıştım kız dedi takvim ama doktora gittim erkek çok şükür 🙏öğrendik takvim yanlış bilebiliyor yani
s_can_ozcan Ben Çin takviminden bakmıştım kız dedi takvim ama doktora gittim erkek çok şükür 🙏öğrendik takvim yanlış bilebiliyor yani
Kubrataskran Meryyy20 ayy ne güzel ya. Bende bi kız diyorum bi erkek ama gönlüm erkekten yana bilemiyorum da😀
Kubrataskran ebru_90 allah bağışlasın. Rus takvimine göre benim de erkek dedi kafam karıştı iyice😀 hastaneye gitmeyi bekleyecez artık