Dilarailhan Kızlar 18 haftalık hamileyim ne kadar aralıklarla doktorunuza muayene oluyorsunuz acaba kaç hafta da bir gidiyorsunuz doktorunuza kontrole
kader34 Dilarailhan canım ayda 1 kontrol ler son zamanlarda 2 haftada bir son haftalar da her hafta olmaya başlıyor
Nilay35 Dilarailhan walla ben en basindan beri doktorum 2 haftada bir muayene ediyor suan 37 haftaliqiz
Hasderluna Dilarailhan ben normalde ayda bir gidiyorum ama eğer yaptırmam gereken bir test çıkarsa ona göre tarih veriyor doktorum
Dilarailhan TAkilicci bende normalde aşırı sık gitmiyorum ama bugün kasıklarımda karnımın altında bı batma var yarın gideceğim artık bunun için
minik_mucize 22 haftalıgız bir sorun olmadıgı sürece ayda 1 gidiyorum başından beri öyle daha sonra sık kontroller gerekiyormuş
Babyone Dilarailhan haftada bır gormek ıstyrm ben dgru veya yanlıs bılmıyrm tabı ama bu tamamen hamılelıgın durumu ıle alakalı. Cok kısısel bı durum .
Dilarailhan Babyone doğru, bende 20 günde bir gidiyorum ortalama ama bugün kasıklarım da bı batma var yarın onun için gideceğim