Gulayshn Bacagimda bi yanma var surekli sanki ısırgan otu gibi ince bi yanma acaba bu durumda olan varmi magnezyum yuzundenmi oluyo?
Beybitooo Gulayshn benimde öyle sürekli çekme hissi geliyor kramp giriyor uyurken kalsiyum eksikliğinden diyor doktor süt yoğurt peynir daha fazla tüketmek gerekiyormuş
Gulayshn Beybitooo benim de galiba sorunum o ama sut urunu cok seven biri degildim yine hergun iciyorum yiyorum ama ne biliyim fayda etmedi bi
Beybitooo Gulayshn benimde sürekli muz falan yememe rağmen boyle Sağlık ocağındaki ebem erken başlamış ama bir dahaki gitmene geçmediğini söylersen magnezyum verir dedi
Aymik0919 İçebiliyorsan günde illa bir şişe maden suyu iç. Kalsiyum magnezyum eksikliğine çok faydası var. Doktorum önerdi bana araştırırsan faydalarını göreceksin. Geçmiş olsun❣️
Gulayshn Aymik0919 teşekkür ederim bu hamilelik bizim yiyip icmekle geciyo resmen onuda icicem yarindan itibaren😂🙈
Beybitooo Gulayshn ilerleyen haftalarda daha da artarmış bebek agirlastikca bide maden suyu önerdi bana