SelinKutluErdoan Arkadaşlar 13+3 günlük hamileyim. Bugün doktorum elevit vitamin, siderfer gb ve ecopirin 150mg verdi. Ecopirinin etkilerini okudum bazı durumlarda bebekte sorun yaratabiliyormuş. Aranızda kullanan varsa destek rica ederim biraz endişelendim?🙂
dalin SelinKutluErdoan canim ecorpinde coraspirinle ayni sanirim ben coraspirin kullaniyorum suan 31+3 haftaligim en basindan beri kullaniyorum bende kan pihtilasmasi var oyuzden bebege kan ve oksijen gitsin die damar tikanmamasi icin
Ecrininannesi SelinKutluErdoan aman o yan etkilere bakma sen onlar genelde milyonda bir kisilerde goruluyor recetelerde bile oyle yaziyor bende hamilelikten 3 ay once basladim simdi doguma 4 hafta kala doktor kesti artik icmiyorum bir haftadir cok sukur birsey olmadi hatta ecopirin yaninda kan sulandirici ignede kullaniyorum bir senedir bide folbiol folik asitle gyne ferro verdi demir ve kan ilaci bide multivitamin olan devaviti kullandim he bide gunde 2 tane progestan dusun yani cok sukur yan etki metki yok kalbine kotu seyler dusunme kotu dusundukce kotu gelir sen rabbimden sifa iste ben her ilaci atarken agzima Allahim safi isminle sifa eyle diyere yuttum cok sukur elhamdullillah zaten minnacik ilac yahu 🙂 hayirli saglikli gebeligin olsun inssss 🤗☺
SelinKutluErdoan dalin çok teşekkürler bende de insülin direnci var babamda yüksek tansiyon. Birazda kilom fazla o yüzden verdim dedi. Kullansam sıkıntı olmaz o zaman. Bazılarında kanama yapmış bugüne kadar çok şükür hiç olmadı inş bundan sonrada yaşamam öyle bşy.