17022020 Güzel anneler iki kapılı aracı olup da oto koltuğu kullananlar tavsiye de bulunabilir mi zorluğu var mıdır acaba.
Dsg 17022020 bilmiyorum ama Rabbim size de başkasına da kimseye göstermesin şnşallah da kaza olsa nasıl çıkacak ya tek kapılıları hiç sevmiyorum son model lüx araç olsa bile
Elif_t 17022020 biz🤦🏻♀️ Daha kullanmadık doğuma var ama zor olcağı kesin. Eşime alma demiştim kendi koyar taşır artık🤗
gfazlioglu 17022020 bizim aracımız tek kapılı kullanımı bana zor geliyor Bebek olunca daha zor olur bence 😕
17022020 Elif_t Ben eşim varken uğraşmam zaten hemde geçer minnoşumun yanına otururum ama ben çalışacağım için anneme her sabah bırakıp her akşam alacağım için nasıl yaparım onu düşünüyorum 😓
17022020 Dsg Şimdiki arabamız 4 kapılı yeni focus ama eşim ev için satıp onun yarı fiyatına iki kapılı araç bulmuş 😓🤦🏼♀️
Dsg 17022020 vardır uygun 4 kapı yani bagaj da sayılıyor 5 kapılı araçlar ya gerçi fiyatlar uçmuş da hayırlısı olsun inşallah
SevdaOykuu Bende sirf puseti rahat koyamam diye tek kapili araba almaktan vazgecmistim cok begendigim halde ama illa ki zorlar koltugu indir iki buklum icinden cik bide ustune puseti cikart falan