benimkuzum Progestanı fitil olarak kullananlar nasıl size iyi geldimi 34+5 deyim rahim sınırdaymis doktor fitil olarak kullan dedi
BusraDevlet83 benimkuzum Ben kanamam için kullanmıştım. Ama anafikir ayni; bebeğin tutunmasini sağlıyor. Geçmiş olsun. Çok iyi bir ilaçtır.
Ysfftmmina benimkuzum ben hep fitil olrak kullandım cnm hem düşük riskim erken doğum riskim var 35+4 gün olduk vajinal faydası daha cok
kirpapatyasiii benimkuzum ben kullanıyorum canım 22 de serklaj oldum ondan beri hergun sabah akşam çok iyi gelen bir ilaç doktor kullan dediyse hiç aksatma ben sabah kalınca koyuyorum biraz yatak keyfi yapıp kalkıyorum akşam da yatmadan önce kullanıyorum
Busimss benimkuzum benim hiç bir riskim olmamasına rağmen önceden kaybım olduğundan şimdi önlem amaçlı kullanıyorum memnunum bi problem yok
Ysfftmmina benimkuzum hayır canım hiç bilmiyorsun zaten vajinada eriyor o ben yatarken kullanır bacak arama yastık koyarim
benimkuzum kirpapatyasiii bana sadece akşam yatarken günde bi tane dedi zaten vajina gerekeni alıyormuş gerisi eriyip cikiyomus öyle dediler ama daha önce kullanmadığımız için bilgim yok
kirpapatyasiii benimkuzum gebelik böyle işte bende bilmediğim o kadar çok şey öğrendim ki 😅 evet sen kullan fazlasını akıntıyla atıyorsun zaten benim başta hiç geri gelmezdi şimdi biraz biraz çıkıyor dışarı bakalım biz ne zaman birakicaz
kirpapatyasiii benimkuzum yok bende hiç öyle bisey yapmadı yapmıyor yani birde ben doktor eldiveni kullanıyorum canım parmağınla ittiriyorsun ya hastaneden vermişlerdi enfeksiyon kapmamak için
1prens1prensesannesi_ benimkuzum canım ben fitil olarak kullandım 1 ay boyunca. Doktor ağızdan alırsan yan etki yapar dedi fitil de herhangi birşey yaşamadım çok şükür geçti lekelenmem
benimkuzum 1prens1prensesannesi_ bende bugun başladım hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbime emanet kızım♥