Baharuras1321 Kızlar 15+3 günlüğüm baş ağrım var 2 gündür baş ağrısı yaşayan varmı dayanılck gibi değil ne iyi gelir
Cicekk12 Baharuras1321 bende 14+5 günlük hamileyim canım bende 3 gündür dayanılmaz baş ağrısı ve kusma şikayetim vardı başım ayağa kalkınca ağırlaşıyordu ayağa kalkamıyordum valla
Cicekk12 Baharuras1321 ağrı kesici de kullanamayız doktor önerisi olmadan ben bişey kullanmadım dinlen sen de
Serapguneyli Baharuras1321 ben zaten günlerdir kusuyorum da dün geceden beri benim de felaket baş ağrım var, bende bilmiyorum ağrı kesici falan da kullanamayız ama dayanılacak gibi değil kafamın içi titreşiyor sanki
Gulcan_89 Baharuras1321 11.haftamdayım canım. Migren ataklarım tuttu. Acile gittim. Bişey yapamayız parol yutmaya devam et dedi. Doktorum parol kullanabilirsin demişti. Ama parolda pek faydetmiyor. 4 saat arayla kullabilirsin demişti.
Cicekk12 Baharuras1321 ben 3. Gündür ne yesem çıkardım iki kilo verdim aynen zor ama bebeği ultrasonda görünce sanki büyün herşeyi unutuyorum
Baharuras1321 Cicekk12 canım 12 haftalıkken doktor kız gibi görüyorum demişti 2 hafta sonra gel net olur dedi daha gidemedim beni gören herkes ye erkek dio bakalım kısmet seninki bellimi
Baharuras1321 Serapguneyli farklı bir doktora gittiğim de parol ağrı kesici 3 Aydan sonra kullanabilirsn demişti ama kullanmıyorum yine
Cicekk12 Baharuras1321 yok bana tahmin bile yapmadı 3 şubatta gel kesin belli olur dedi bana da aynısını diyolar ama sağlıklı olsun önemli olan o zaten her kontrol zamanında heyecanlanıyorum😂🙈
Zynp_hsn Baharuras1321 benimde aşırı baş ağrım olur eczaneden mentölü krem alın şakaklarınıza ensenize uygulayın çok iyi geliyor
Deletedmom137 Baharuras1321 biraz karanlık odada durup gözlerinizi kapatın ışıkta daha bi fazla ağrıyo benim🙄
Zeyno_65 Baharuras1321 bende 15+3 deyim. 2 haftadır ara ara bendede başım patlayacakmış gibi bi ağrı oluyor. Hamileler sadece parol kullanabiliyor ağrı kesici olarak. Ama kullanmadım çektim ağrıyı 😔
Gzemarss Hic bişey o bas ağrısını geçirmiyor kizlar artan kan basincindan dedi doktorum minoset veya parol alabilirsiniz ama bana yaramadi..