dilanozkn Kızlar 32+5haftalik hamileyim bi süredir çarpıntı nefes darlığı yaşıyorum 2 dakika sruyo neredeyse doktorum nornal dedi ama ölücek gibi oluyorum bu dhrumu yasayan varmi aranizda olduğunda Napiyosunuz acaba
Leyla508 dilanozkn boğazındaki nabızına 3 sanıye bastır geçiyor bende de cok oluyor daha 20 haftalıgım
Seymaensar dilanozkn bana da çok oluyo benimki bir iki saat geçmiyo su an 36 haftda yım 25.haftadan beri var
nursan1 dilanozkn bende çok kötü var yani hamile kaldığımdandır var daha önce hiç öyle bir sorunum yoktu özellikle 28. Haftamda çoğalmaya başladı. Durup dururken çok kötü çarpıntım oluyor nefes alamıyorum çok tuhaf oluyorum geçen gece uyandım baya kötüydüm eşimi uyandırdım o bile çok korktu çok kötü atıyor hadi acile gidelim dedi. Gitmedim ama. Şu an 37+2 haftalığım hala var doktoruma söyledim daha öncesinde kalp ritim bozukluğun veya kalpte sıkıntın varsa mutlaka kardiyologa görün dedi. Bekarken vardı kalp ritim bozukluğum bir türlü fırsat bulup gidemedim bunun için 🤦🏻♀️
Mervazz 37 haftigim bende de baslai canim carpinti nefes alip veriyorum yavas yvas geciyo biraz rahatliyorum
Mervazz 37 haftigim bende de baslai canim carpinti nefes alip veriyorum yavas yvas geciyo biraz rahatliyorum
Hkmt Bu haftalarda cok normal bence yedikleriniz mideyi daha cok sıkıştırıp ki zaten sıkışmış kalbi etkiliyor olabilir kan hacmi zaten fazla ben 20 haftaligim benimde oluyor ne yazik ki berbat birsey kardiyoloji ekg eko bakıyor bi baktirin isterseniz bende gittim ama bisey yok diyip yolluyorlar ama oyle olunca insan korkuyor 🤦🏻♀️
dilanozkn Hkmt hamilelikte olur tansiyonum düşük diye ona bağladılar sebebi hamileyken pek bi tedavi uygulayamazmış kardiyoloji
dilanozkn nursan1 öncesine dair bişeyim yok canım ya bebek büyüdüğü için kan daha fazla pompaladığı için tansiyonum düşük olduğu için olur dediler:(
nursan1 dilanozkn aynen bak benimde tansiyonum hep düşük çıkıyor hamileliğimin başından beri. Kendini aç bırakmamaya çalış yani uzun süre aç kalma
Nurunilkmucizesi dilanozkn tansiyonunuz nail acaba ben doktra dediğimde muhemelen tansiyonun düşüktür demişti baktiğimda dogruydu buda korkulcak birşey değilmiş öyle oldugunuzda ani hareketler yapmayın hızlıca kalkmayın hep yavaş sakın hareketler gerekirmiş bekki bundandir Sağlıjkı aıhhatli günler yavrunuzla dilerim ❤️
dilanozkn Nurunilkmucizesi hepimiz inşallah teşekkür ederim hamileliğin ili günlerinden beri düşük tansiyonum sanırım bundan dolayı
ipekgul dilanozkn cnm bnde 34e grcem bnde aynı durumdaym kasılmam olunca özellikle daha da kötü oluyorum nefes alamıyorum boğulcak gbiyim. 2. Hamileliğim bu diğerinde hiç böyle olmamştm
dilanozkn ipekgul kasılma yok nasıl bisey onu da bilmiyorum gerçi 😂gün içinde birden bire oluyo bu çarpıntı bende
_Mrv_ dilanozkn bende de özellikle yemekten sonra oluyor, ellerinizi bileklerinizi soğuk suya sokun, bir iki damla soğuk su için, öksürün, konuşmayın.. uzanıp başka bir şeyle ilgilenin çarpıntınıza odaklanmayın. Bende bunlar işe yarıyor.