Nhtsbl Adetime 5 gün var gügüslerim dolgunlastı kasık ağırlarım başladı hafiften 2 gün öncesine kadar hiçbir belirtim yoktu adete 5 gün kala başladı gebe olsam önceden başlardı belirtilerim diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz kızlar 😞😞
Deletedmom137 Nhtsbl benim belirtilerm adet olacakmışım gibiydi hatta adet sancıısı bile çektim tabi ki her kadın farklıdır
Cicilibicili Nhtsbl canım hamilelik belirtisi aynı adet olcakmış gibi valla. Benim de kasık ve bel ağrım oldu. Bir de göğüs hassasiyeti
Evrem123 Nhtsbl canım umutsuzluğa kapılma bende adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı hatta oldum😄 ertesi güne kesildi bende bi problem var heralde diyorum daha kanama bekliyorum. Meğersem tutunma kanamasıymış. 3 aylık hamileyim. Darısı hayırlısından sana olsun inşallah
Nhtsbl Cicilibicili ama diyelim ki hamile kaldım erken başlamzmı belirti her ay adete bir kaç gün kala kasık agrım ve göğüslerim hassa oluyor suanda öyle oldu bu ayda olmadı dedim acaba benim gibi olan varmı sadece adet zamanı yaklaştığında belirti yaşayan
Nhtsbl Evrem123 benım adet zamanına bir kaç gün kala olur normalde belirtilerim bu ayda öyle adete 5 gün var yeni başladı sende adet zamanın yaklaştığındamı oldu belirtilerin canım
Cicilibicili Nhtsbl valla canım benim tam adet olcağım gün başladı ağrılar. Hiç belli olmuyo yani önceden olucak diye bişey yok ☺️
Naime4049 Nhtsbl canım bende 4 aylık hamileyim hasta olacağım sanıyorum gögğslerim agrıyodu kasuklarım agrıyodu sancı çekiyordum ama hiçbirley olmadı hayırlısı olsun hakkında
Evrem123 Nhtsbl evet benim 1-2 gün önceden başlar. Diyorum ya ben günümde adet oldum hatta ama ertesi gün kesildi kanamam
Nhtsbl Yani kızlar şöyle anlatım gebeliğini adet zamanı yaklaşınca adet olma belirtileri yaşayıp öğrenen varmı
Cerenn06 Nhtsbl hemen hemen herkes yaşamıştır bunu bende adet olacakmışım gibi oldu göğüslerim büyüdü kasıklarım ağrıdı 1 hafta öncesinden belim ağrımaya başladı ha oldum ha olacağım derken olmadım .
Cerenn06 Nhtsbl bi bel ağrım çok fazlaydı o şüphelendirdi birde sürekli uyku hali vardı hiç huyum değildir normalde Işık’ta uyumak ama tv karşısında uyuyakalıyordum 😊
Nhtsbl Cerenn06 bana olmazsa bu ay aşılama dedi yarın randevu günüm adete 5 günüm var yarın ultrasonda baktığında gebelik varsa görebilirmi acaba
Cerenn06 Evrem123 yerleşme kanamasıydı galiba bende olmadı mesela her ay da öyle sanardım 2-3 gün geçerdi bitmeyince normal adet oluyorum bu ayda tutmadı derdim 😊
Evrem123 Cerenn06 ben bilmiyordum böyle birşey olduğunu o yüzden adet oldum zannettim. Aradan 3 gün geçince test yaptım😄
Cerenn06 Nhtsbl kesenin görünmesi için beta hcg değerinin en az 5000 ler de olması gerekiyor diye biliyorum dr. Öyle demişti bana o yüzden dedim kese görünmez bir de alacağın testi erken gösterenden alırsan daha iyi sonuç alırsın
Nhtsbl Yarın test yapıcam kızlar silikte olsa çıkar diye düşünüyorum kan vermicem eşim yanımda olucak cıkmazsa üzülüyor evde kendim yapıcam bakalım