Bugleminannesi Kizlar 22+4 hamileyim . 2 haftadır kasık ve bel ağrım var . Bugün de bacak aramda ağrı var tuvalete gidip gelirken yürürken bacak aramdaki kemikler aciyor sanki ilk kez oldu bugün bebeğimde hareketli neden oluyor olabilir 😔
Aysegulyeter Bugleminannesi cnm bende 20 haftalik hamileyim ayni agrilar bendede var. Hatta cok fena rahim agrisi cekiyorum. Doktoruma sordum genelde normal oluyormus bebek buyuyup hareketlendigi icin baski yapar agri olur demisti. Bacak agrisi icinde kalsiyum eksikligi olabilir dedi. Korkulucak bisey yok ama doktor kontrollerine gidince soyle bunlarim
Evrem123 Bugleminannesi bizde 13+4 günlüğüz daha küçük ama bende de oluyor canım bi ev süpürüyorum belime sancı giriyor. Biraz ayakta duruyorum aynı. Benimde bebek çok hareketli ondan mıdır bilmem ama herkes çok erken diyor
Duamucizem Bugleminannesi csjimdikkat et yinede doktoruna rahîm ağzını ölctur gittiğin zman agrın olunca ayakalrini yukarı uzatıp yat
Bugleminannesi Aysegulyeter benimde genital bolgem ağrıyor sızı girip çıkıyor . 1 hafta sonra kontrolüm var soylucem 🥺
Aysegulyeter Bugleminannesi allahin izniyle hic bisey olmaz cnm. Doktora gidince soylersin sikayetlerini ona gore sana ilac verir. Yinede dikat et dinlenmene bak.