Fdm 64le hamile kaldım 79 kiloydum en son doktor bana da kızıyor napıym. 32. Haftadayız bebek de 2000 grdı 2 gün önce
TahaninAnnesi Umuteymen Her zaman kontrollu olmakta fayda oldugunu dusunuyorum. Ben de 55 le hamile kaldim 38 haftalik oldum ve 69 kiloyum su an.Bebek de 3604 gram olmus. 37. haftada 3250 gramdi ve doktorum bana da ogunlerimi porsiyonlarimi azaltmami soyledi bebegin daha fazla kilo almasi dogumu zorlastirir diye. Tabi ben azalttim ama yine de 1 haftada 354 gram almis bebek🙂 Bundan sonraki surecte sizin de dikkat etmeniz sizin ve bebeginiz icin daha saglikli olacaktir cunku son haftalarda daha cok kilo aliniyor.
Umuteymen TahaninAnnesi haksiniz bende artik dikkat edicem bebegim icin enconda annesi gibi kilolariyla basi dertde olsun istemel😀
Umuteymen Sedatadik benimki sizinkine bebeginize gore bile cok fazla ben 32 haftaligim bebegim 2400kg
Nilay35 Umuteymen hic korkma cnm bn 86yla hamile kaldim suan 37 haftaliqiz ve 97.5 kilo oldum evet braz kilomuz var ama moral.bozmayin bnm doktorum sıkıntı olmadigini soyledi
Canan06 Umuteymen 37+4 haftalk hamileyim 72 yle hamile kaldm şuan 92 kiloyum doktorum hep ödem olduğunu söyledi bebegimde 3 kiloyu aşkın yarn kontrolümüz var baklm kaç kilo olmuş minigim
Turkan123 Umuteymen canım bende 77 ile hamile kaldım şuan 100 kiloyım bebek de 3700 38 haftaligim bana da doktorum normal doğum zor dedi cumartesi günü randevum var biraz sanci çıktı acilma vs.yok bebek kanala inmemiş kaç gündür merdiven çıkıyorum yürüyüş yapıyorum bende senin gibiyim canım çok sıkkın ne yaparım bilmiyorum dua ediyorum bol bol kendiliginden gelsin diye
Umuteymen Turkan123 insaAllah kendiliginden saglikla gelir bende yuruyuslerimi siklastirmayi dusunuyorum evde hareket felan etmeye calisacagim
Nilay35 Turkan123 en son ben 35+3te gtmistm 2250ydi 3 4 gun snra randewum war ama 3 4 saattir belimde sancm var kayinvalidem gotureim dio bnde esimi bekliom gtmek.icin cok deil ama onlem amacli gtcem
Edanurrr 73.6ile hamile kaldım 80-81 arası gidip geliyorum 36 haftalık hamileyim. 32.haftamda 2240, 33.haftamda 2400dü bebeğim. Ama doğumun zor olur filan bişey demedi doktorum sadece önden gidiyor doğuma kadar 3800-4000 arası olur dedi
Umuteymen Edanurrr vallha benim doktorum beni cok korkutuyo hayirlisi bakalim tum bebekler saglikla gelsin
Gulbebek Umuteymen 85 ile hamile kaldım bugün 37 olduk bebeğim 3600 şu an ben de toplamda 6kilo 700 gram aldım
Hazalelif Ay bende bebişim 3kg üstü olsun istiyorum ama bakalım nasıl olcak. En son 24 haftalıkken ayrıntılı usg de 721 gr dı. Şimdi 31 haftalığız. P.tesi dr a gitcez 32 haftalık oluyoruz. Bakalım 2 ayda ne kadar almış umarım kg 2 kg civarı çıkar. Ben biraz kg da takıntılıyım.49 kg hamile kaldım 44 kg düştüm. Şimdi 54 kg oldum. Umarım bebişimde almıştır.