Suraby Kizlar gebelikte idrarda iltihap var şuan ve progestan kullanıyorum ara ara sarı ve çok hafif kahverengi akıntı geliyor böyle olan varmı ilk gebelikte düşük yaşadım bunda çok tedirginim****
asliakn40 Suraby Bende de oldu aynısı doktora gittim hemen, daha önce düşük yaptığım için bunun da riskli gebelik olduğunu söyledi. Kanama ve koyu renkli akıntılar düşük riski olarak geçiyor dedi hatta o sebepten 1 buçuk ay kadar sürekli yattım sadece tuvalet ihtiyacın olduğunda kalk dedi şuan 13 hafta olduk şükür bi sıkıntımız olmadı ama tedbirli ol bence mutlaka hastaneye iyi bir doktora görün
Yektaaaa Suraby ben bu süreci daha ağır yaşadım kırmızı kan idrar yapar gibi geldi aniden düşük riski var dedi doktor progestan ve proluton depot iğne verdi 1.5 ay kadar yattım. Yavaş yavaş kahverengi sarı sonra bitti çok şükür 3 hafta sürdü şimdi 24+6 olduk Bi sorun yok şükür demem o ki kırmızı kan gelmedikçe endişe etme sadece yatıp dinlen kahverengi akıntı beklemiş kandır doktorun bana dediği buydu. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah
30ekim19 Suraby valla 7 8 9 haftalıkken hep kanamam oldu progestanda kullanmadım yerleşme kanaması dedi doktor burayada bisürü anne yazdı hepsinde oluyor anormal bi kanama olmadıkça kırmızıya dönmedikçe sıkıntı yok ilaç verdiyse kullan tabi istirahat et canım
miine Benim hiç olmadı böyle ama kahverengi renk veya kan gelmesi normal değil , ilaçta kullaniyormussun bol bol dinlen kalkma , eğer içiniz rahat değilse mutlaka doktora görünün inşallah bebeginizi saglicakla kucağıniza alirsiniz❣
Suraby asliakn40 ya koyu ve kahverengi akıntı hiç olmadı sadece sarımsı akıntı çok oldu dün çok az bi kahverengilik gördüm doktor kahverengi görürsen hastaneye gel dedi sarı olursa sıkıntı değil dedi ve sürekli yok mesela günde 1kere oluyor sonra hep beyaz
Ikizlerr Ben ilaç kullandım iğne jel ve 1 buçuk ay o lekeler kesilmedi şuan 20+3 olduk cok sukur hiç endişe etme ilaçları güzel kullan