Zezemeze Birhemsire_anne heves ediyorum bi de ilk bebeğim belki pişman olucam ama en azından içimde kalmaz :)
MzyynSrctn Zezemeze mimaya benziyor sende ondan vuruldun galiba 😁 görünüş güzel de bende bunu tercih etmem yravel istiyorum ama pusetide olanlardnan çünkü ilk zamanlar araba koltuğu yerine de kullanmak için. Şimdi hem buna hem pusete para vermek lazım bi zaman sonra araba koltuğu alıncak zaten pahalıya patlıyor gibi .☺️
Zezemeze MzyynSrctn bizim arabamız yok zaten hani puseti alsak da çok uzun süre kullanamayız diye düşündük normalde de puseti çok elzem görmüyoruz. Ama sizin gibi arabamız olsa muhakkak olsun derdik :)
Degisken Araba çok şık . Resmen beni al diyor . Ama Araba hafif olmalı . Katlanınca ufacık olmalı. Hatta bir kere alınmalı. O yüzden travel sistemler hiç bana göre değil. Kendim 6 ay zor kullanıp tam yatar bastona geçtim .
Talentedmom Zezemeze kullanılabilirlik daha önemli alıp da pişman olan çok arkadaşım var hatta benim de hoşuma gidiyordu sakın alma dediler
Deletedmom138 Zezemeze pusetli set olanlar var kuzum pusetsiz için çok fahiş fiyat kısıtlı bir süre kullanabilir 🥰