Pcoslubiranne Ponciginannesi_ davul firin kek pişirmez ki. 🙈 Börek ve yemek pişirir.Isisi yuksek olduğu için hemen yanar alti ya da üstü.İçi de çiğ kalır.
Canan06 Canan06 kekin üstü bazı firinlarda yanar gibi oluyor ya gazete koyun yada derecesini kisin ici sicagiyla.piser
ikicocukannesi_ Ponciginannesi_ yumurta ile şekeri uzun süre çırp köpük köpük olsun bide 160 da yavaş yavaş pişir bide sürekli kapağını açma davulun benim bildiğim taktikler bunlar
Nurunilkmucizesi Ponciginannesi_ Ponciginannesi_ hahahhaaa ben direk eliylrum zaten ne zaman tatliya geçsem ya yapısır ya sekilsiz birşey olur😂
SemaNergis Ponciginannesi_ yumurta ve şekeri krema kıvamına getirene kadar çırpmak ilk şart ve bence zaten yapıyorsunuzdur. 2. tavsiyem ise kabartma tozu dışında yarım çay kaşığı karbonat atmanız olur.Puf puf oluyor. İlk 20 dk açmayın sakın fırını.
Mevaaaa5555 Ponciginannesi_ kuzum hiç özenmeden yap valla ben öyle yapıyorum misler gibi kabarıyor sana bi dipnot vereyim 200 derecede 40 dakika boyunca kalsın kabartma tozunu her zaman iki tane koy baktın 40 dakika sonunda hala pişmemiş hiç fırını çalıştırma bırak içinde biraz daha kalsın umarım öyle olur ama kabartma tozunu unutma 🌸
Yenihamile11 Ponciginannesi_ Iki tane kabartma tozu ekle ve hamuru fazla yorma unu karistirinca fazla da bekletmeden hemen at firina
pelinsss Davul fırının ısısı çok yüksek. İdeal sıcaklık 150-180 olmalı. İçi pişmez, pişireyim desen üstü yanar. Başka fırının yoksa tencere keki yapmayı dene, puf puf güzel oluyor.