BayanYaman Arkadaşlar bugün kontrole geldim bebeğin suyu çok azalmış kendi doktorum perinototolojiye tönlendirdi bebeğin kilosuda az kalp atışıda yavaş çıkmış normal doğum olmaz büyük ihtimal sezeryan olur dedi bu arada devlet hastanesi bırası perinotolojiye sıra bekliyorum şuan iyice gerildim izmirde özel hastanelerin sezeryan ücretlerini biliyorsanız paylaşırmısınız madem sezeryan olcam özelde olayım bari diye düşünüyorum
Sirinsirin BayanYaman kaç haftalıksın Çınarlı 1800 Hayat 1150 Egepol 2500 Can 2100 Tınaztepe 4000 Medikalpark 4500 (Bildiğim kadarıyla)
Pcdshn BayanYaman geçmiş olsun ama, madem ameliyat, asıl o zaman devlette ol.. Donanım olarak daha iyidir, normal özelde yapmak lazım, nazını çeker, ağrını beklerler.. Rahat edersin.. Allah sağ salim kavuştursun 🙏
BayanYaman Sirinsirin 38+3 bugün sancım hiç yok doktora sordum normal olmaz mı diye suni sancı veririz ama oda bebeğin kalp atışlarını düşürebilir dedi perinotolojiyle görüş gel dedi bekliyorum iştede ya bi kaç gün daha bekletelim falan yaparlarsa bişe olursa dite korku girdi istediğim cevabı vermişsiniz çok teşekkürler 🙏
BayanYaman Pcdshn kendi doktorum girmiycekki sezeryana yönlendircek kadın foğum servisine kim varsa o yapcak malesef ve sezeryandan çok korkuyorum bide ters biri çıkarsa 😞
BayanYaman B8use 38+3üm canım havuç suyu etki etmez herlde artık bi anda oldu zaten pazartesi herşeyim çok iyiydi 😞
Pcdshn BayanYaman canım korkma, ameliyat için ters bi doktor olsa da sen bayılıcaksın zaten 😊😊 emin ol, her imkan mevcut devlette, sen yine de boşuna şansa bırakma, mis gibi olur çıkarsın inşallah 😍 😍
B8use BayanYaman etkisi olurmu olmazmi bilmiyorum bi cok yerde okumustum suyu arttiriyo diye o yuzden dedim hakkinda hayirlisi olsun
nizamdereilknur BayanYaman ben su hastanesinde yapıcam normal de sezeryan da 1750 epidural le 1900 oluyor