Mervecihangir Merhaba. Bebeğim daha 30 haftalık ve erken doğum riskim var hastane de yattım nst de sancı çıktığı için progestan diye bı ilaç verdi bunu kullanan var mı ve ne onerir siniz çok korkuyorum ☹️
Haticebasyol43 Mervecihangir benimde 34 haftalikken erken dogum rkskim oldu 2 gun hastanede yattim progestan verdi birde adalat runo verdi ama o ilac cok zor bulunuyormus her ilde cok az satiliyormus diye duydum ama bizim kutahyada bi eczanede bulduk eger doktorunuz onerdiyse o ilaci tavsiye ederim bulamazsaniz da kutahyadan iletirim size 😌
Haticebasyol43 Mervecihangir benimde 34 haftalikken erken dogum rkskim oldu 2 gun hastanede yattim progestan verdi birde adalat runo verdi ama o ilac cok zor bulunuyormus her ilde cok az satiliyormus diye duydum ama bizim kutahyada bi eczanede bulduk eger doktorunuz onerdiyse o ilaci tavsiye ederim bulamazsaniz da kutahyadan iletirim size 😌
mommyofson Mervecihangir benim de 31.haftada erken doğum riskim yüksekti doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat crono ve magosit diye iki ilaç verdi sürekli dinlendim şimdi çok şükür 36.haftaya girdik. Bugün ilacı bırakabilirsin dedi. Siz de bol bol dinlenebilirsiniz ve bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin ki kilosu iyi olursa erken doğsa bile küveze girme ihtimali azalır
Mervecihangir Haticebasyol43 çok teşekkür ederim açılmam olmamış çok şükür bana prageston diye bı ilaç verdi sadece başka da bişey vermedi
mommyofson Haticebasyol43 bulamazsanız ben de yeni paket almıştım iki gün ince bugün de doktor bırakmamı söyledi bi şekilde göndereyim size
Mervecihangir mommyofson evet yemeye çalışıyorum psikolojim baya etkilendi çok korktum prageston diye ilaç verdi inşallah o etki eder
Zeynepreyyan Bende 33 haftada yattım kanama ve sancı ile 34+5 suyu gelerek erken doğum yaptım. Stres yapma doğacağı varsa ne yaparsan yap doğuyor ama kendini yorma ağır iş yapma uzun süre ayakta kalmamaya çalış