Arkadaşlar selamlar herkese. Çok samimi konuşacağım, bu platformu çok çok seviyorum gebe kalmayı düşündüğüm andan itibaren indirip gezindigim zaman zaman yorumlarda bulunduğum post actigim , başkalarının hikayelerine şahit olduğum bi site.. öncelikle rabbim hiç bir kadının kucağını bos birakmasin ve dilerim herşey gönlümüzce olsun.. benim de gecelik çalışmalarımda 3. Ayim oldu, bu ay daha dikkatli daha özenli oldu ovulasyon takibi, incir havuç vs.. tabi en başta dua. Çünkü duanın gücüne sonsuza kadar inananlardanım. Buraya 10 dk da bir girip postlara bakıyorum özellikle "bebek isteyenler" başlığına bakıyorum. Psikolojim bozuldu yahu. Gerçek anlamda olmayan şeyleri oldu gibi görmeye, hissetmeye var etmeye çalışıyorum istemsizce. Acaba böyle mı? Şöyle mi? Diye diye sadece stres yaptığımı farkettim az önce. Kendi adıma tabi.. o yüzden en doğru kararın silmekten yana olduğunu düşündüm. Uzun lafın kısası kızlar, elbette ki kalmaya devam edin yanlış anlamayın beni:) lütfen 🙏 ama buraya girip çıktıkça stres olmayın isterim. Bi kadın olarak.. stres çok baş belası bisey dimi? 😛 o yüzden allah kısmet eder de hamile kalırsam iste o zaman tekrar indirip burda o mutluluğu sizinle paylaşmak isterim ama o beklenen güne kadar kaldırmayı düşünüyorum. Sevgilerimle hepinizi kocaman öptüm 🌸
(Bu post sadece stresten uzak durun, düsünmeyin) demek için actigim bi posttu. Hakkınızı helal edin