Tgb2310 Geç bğyğmesi değil ama bence büyüyüp günlerce çatlamamsı kalitesini düşürüyor. Ben aylarca yumurtlama takibi yaptm yumurtam büyüyordu ama adetten 40.-50. gün falan çatlıyordu gebelik oluşmuyordu çatlatma iğnesi kullandm o ay gebe kaldm
Ezgi1990 Tgb2310 ben ilaç kullandığım halde çok geç büyüyor çatlatma iğnesi de vuruluyorum ama gebelik oluşmuyor 🤦🏻♀️
Dlktpl Ezgi1990 1 defa olustu kaybettım sımdı daha olusmadı catlamıyot son zamanlarda 19.gunumde ıgne oldum beklıyorum
Tgb2310 Ezgi1990 yumurtann kalitesini artırıcı takviyeler kullanmayı denedinz mi?incir kürü felan mesela tabi prolaktin seviyen normalse. Ceviz badem fındık çiğsinden. Ben birde infolik combi kullanmltm adetimle birlikte.
Ezgi1990 Tgb2310 canım klomenle beraber inofolic combi de kullandım incir kürü de yapıyorum şekersiz besleniyorum her gün spor yapıyorum Yani yapmadığım şey yok ama olmayınca olmuyor zorlayınca da olmuyor ben bhnu anladım nasip 🤷🏻♀️
Tgb2310 Ezgi1990 he tabi cnm bi de en önemlisi kafana takmayacaksn. İlk denemen mi 3. Denemesinde gebe kalnaları biliyorm endişe etme biraz daha vakti var herlade ama tabi en önemlisi bebeği unutman lazm gebe kalabilmek için. Stres çok etkiliyo
Tgb2310 Ezgi1990 hakkında hayırlısı cnm inş en yakın vakitte allah gönlğne göre verir. Bende nerdeyse bir buçuk yıl kendimi yedim durdum anne olamıycam die en son bir iki ay akışına bırakıp tüp bebeği denemeyi düşğnüyordm ki o ay klomenle gebe kaldom. Çok da umut bağlamamştm yani klomene