Yeniannee1 BozAilesi bende 12 haftalık gittim ama göremedi doktor ama 11 hafta da bile öğrenenler varmış bende bi Ümit gitmiştim ama göremedi 🙈
Mervemia6 BozAilesi bende 12de gittim göremedi tahmin bile yapmadı bazıları çok çok erken bile öğreniyor 13.cü haftamdayım 14te gideceğim umarım öğrenirim 🙏🙏
hunilimom BozAilesi 12.haftada belli olsa bile net olmuyor canım değişen çok oluyor kordonu pipi sanıyorlar en net 16.haftadsn sonra oluyor cunki 16 haftada artık net bi şekilde oluşuyor fark ediliyor inşallah gösterir ben 17.haftada öğrendim
Mervemia6 Ezgimelek aynen bana da diyorlar kesin kız diye erkekler hemen kıpraşırmış hemen belli edermiş kendilerini hayırlısı artık 😂😂
htc-92 Mervemia6 aynısını bana da dediler karnın yuvarlak kız, hareket etmiyor kız , belin ağrıyor kız, bulantın yok kız... velhasıl geçen hafta 13+1 de erkek olduğunu öğrendim.😁
Yaman Ben 12+6 12 haftalıkken gittim kontrole %70 kız dedi doktorum ama bidaki ay kesinleşecek 13 şubatı bekliyorum
Yaman Aag123 aslında 11-12 haftalarda genital bölgeleri oluşmaya başlıyor doktorlar az çok biliyor ama söylemek istemiyorlar emin olmadan
Mervemia6 htc-92 ya işte diyorlar hep ama allah bilir tabiki sadece tahmin ya da olmasını istedikleri için öyle diyorlar kimisi erkek kimisi kız hakkımızda hayırlısı olsun ne güzel öğrendin ya bende yarın gideceğim inşallah öğrenirim der bir şey devlette mi öğrendin canım yoksa özelde mi ?
Lacivertli_kelebek BozAilesi Bende 13+3 öğrendim oğlum olacak ama emin konuşmadı doktor bakalım haftayı iple çekiyorum bu arada 16+3 olduk😋🙈