Ozlemmmmm Detayli ultrasonu arastirma hast. Yaptiran var mi nasil randevu aliyorsunuz ozelde ne kadara yaptirdiniz
GkeCanKaran Ozlemmmmm ben erzurumdayım özellerde 300 den başlıyor.araştırma hastanesinde yaptırcam randevu aldım ücretsiz. Araştırmada direk kadın doğuma gidip ayrıntılı dendiğinde Zaten seni yönlendiriyor.randevu almak 5 dk.
Eymenannesi Ozlemmmmm merhaba bütün annelere selamlar bende araştırma hastanesine gidiyorum bana iki ay önce randevu vermişti doktorum bu hafta 21 olduk haftaya yapılacak detaylı ultrason Inşallah herşey normaldir 😍🤗
Aycann Ben bugün yaptırdım özel hastanede 340 tl ye doktordan da memnun kaldın bakılabilecek her yerine bakıp senin de anlayacağın şekilde anlatıyor
Mineszn Ftmanur53 bende özelde yaptırcam devletten sıra almak baya zor o yüzden nerde yaptırdınız diye sordum hangi hastane hangi şehir bende özelleri araştırıyorum en düşüğü 260tl dedi
Ftmanur53 Mineszn sivastayım ben ama burdan da okuduğum kadarıyla coğu sehirde de böyle uygun fiytlara var
GkeCanKaran Ozlemmmmm ben biraZ geç kaldım 11 nisanda randevum 24.haftamda olucam. 20 ile 24 arası yapılması gerekiyor.4 hafta snraya verdiler bana.
1987gokce Mineszn Balta limanı kemik Hastanesi Levent Polikliniğinden kadın doğuma randevu aldım detaylı ultrason için geldiğimi söyledim 22. Haftama randevu verdiler.
Mineszn 1987gokce evet istanbuldayım zeynep kamilden almaya çalışıyorum doktorun 182 arayıp randevu al dedi kaç gündür deniyorum hep dolu diyor
1987gokce Ozlemmmmm yorumda yazıyo zaten Balta limanı kemik Hastanesi Levent Polikliniği. Anadolu yakasında hastane bilmiyorum ben Avrupa yakasında oturuyorum