bebeklerim__ Tgbaaparlar merhaba canm ben 6+5de gittim ikili tarama testine kadar gelm3n3 gerek yok rahat bırakalım büyüsün bebisler demişti ben dayanamadım 10 gün sonra filan başka hi hastaneye gittim.. merak ediyor insan çünkü ne yapıyor iyimi herşey yolunda mı diye
Tgbaaparlar bebeklerim__ baska hastaneye gittiğinizde ne dediniz bende haftaya ya da ondan sonraki hafta gideyim diyorum ya dayanamicam 1 ay😍
Prencess54 Ben başlarda hep 6 hafta arayla gittim ultrason çok iyi birşey değil canım. Kanaman vs olmadığı sürece sıkıntı yapmana gerek yok 35 haftalığız şimdi 3 haftada bir gidiyorum
Svdsr Namaz+ Kuran-i Kerim ve bol bol dua🧡 Gercekten bu surecte evham oluyor, ve Allahin izniyle dua ettikce iyi olursun. Allah yardimcin olsun, saglikla gelsin insaAllah🤍
Deletedmom386 Tgbaaparlar bende 7+6 haftalığım geçen hafta gittiğimde banada 1 ay sonra gel dedi bekleyecez artık benimde kaybım oldu bende tedirginim ama herşey Allah’tan içini ferah tut. Hem 1aya kadar cinsiyeti bile öğreniriz 12haftalıkkende görülüyor😊
DamlaNur29 Sinem_06 canım alttan mı muayene oldun bende 5 +4 karından gözkmedi doktor dedi alttan bakalım baktırmadım cok korkuyrm tüp bebekle hamile kaldım zor bir süreçti herhangi bişey oldumu ?
DamlaNur29 candanote 3 ay hiç bi kanamam vs olmadımı canım benimde alttan bakalım dedi istemedim korktum bişey olur diye
DamlaNur29 candanote 3 ay hiç bi kanamam vs olmadımı canım benimde alttan bakalım dedi istemedim korktum bişey olur diye
candanote DamlaNur29 Yok cok sukur olmadi herangi bise zaten kanama yapacak bise degilki bazi hekimler tercihen onu kullaniyorlar. Korkma bence Allaha emanet zaten turkiyede cok yaygin degil buyudukce karindan ultrason yapiliyor
Nehirkaya25 Tgbaaparlar kasma kendini kuzum sıkıntılı bi gebelik olsaydi doktorun haftada bir yada iki haftada bir çağırirdi benim mesela kan pihtilasmam vardi haftada bir cagiriyodu sonra 2 haftada bir sonra ayda bir cagirdi suan son ayim 2 haftada 1 gidiyorum
1994ozg Benim 4 haftalıkken bile kesem görüldü şimdi 7.haftadayım geçen gün kalp atışlarıda duyuldu bence tamamen ultrason cihazıyla alakalı😊 1 hafta sonra çağırdı beni tekrar
Siibeell Tgbaaparlar ayy aynısını bende yaşıyorum ve o 1 ay bi türlü geçmek bilmiyo ocagın başında gittim bi sıkıntımız yok şubat başında görüşelim dedi ama o şubat başı bi türlü gelmiyo aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama ara ara dediginiz gibi korkuyorm bende
RuzgarsMommy Tgbaaparlar canım valla ayni bende en son 7 de gittim doktora 1 ay sonra çağırdı geçmek bilmedii 2 gün sonra cumartesi gidicem inşallah bi sorun yoktur beklerken insan tedirgin oluyor merak ediyor :)
Siibeell RuzgarsMommy benim korkum yoktu aslında ama burda herkes başlıklara bebeğim öldü,kaybettim vs vs gibi başlıklar attıkca insan daha bi tedirgin oluyo programı silsemmi acaba demeye başladım 🙄
Rabiakk Siibeell başlıkları görünce detayını okumayın derim çünkü insan etkileniyor bi korku düşüyor içine
Siibeell Rabiakk evet haklısınız ama başlık bile üzüyo insanı rabbim herkese saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin
Tgbaaparlar Rabiakk Siibeell aminn herkes saglikla kucagina alsin ama dediginiz gibi okuyunca insan daha tedirgin oluyor..insallah hersey yolunda olur cok iyi bir hamilelik geciririz🙏🙏