fatma1993 Kizlar merhaba 25 haftalik hamileyim.4 ve ya 5 gundur sol kasigimda acima var hareket aninda daha cok hissediyrm.agri degil ama sanki icerden yirtilmista distan aci veriyor.Anlayamadim sagda yok .
Merve_06_ fatma1993 benim de kasık olarak degil ama sol kismim acıyor ağrıyor yirtiliyor hersey oluyor😄 sanirim normal bunlar. Bebek kemikleniyor diyor kime sorsam
fatma1993 Merve_06_ ya oyle mi valla bende kendi kendime diyorum icimde bi seyler parcalaniyor herhalde🤣
Merve_06_ fatma1993 bende öyle canim çok yanıyor özellikle de yürürken ama her öyle olduğun da herkes karnın bugün büyümüş diyor alakası varmi bilmiyorum ama yarin radevum var soracağım dokotra
fatma1993 Merve_06_ tesekkur ederim canim iyice agriyir sol bobrek tarafima kadar insaaallah lotu bi sey yoktur egilince daha cok aciyor.
Merve_06_ fatma1993 merhaba canim bugun gittim her şey normal dedi doktor büyüdüğü için olabilir dedi
aysenur30 Benimde oluyor sol bacağıma vuruyor bazen 21.haftamdayım bende ebeye sordum normal dedi bebek büyüdükçe rahim genişliyor ve baskı yapıyor dedi birde fazla uzun düre yürüme ve ayakta kalma dedi.