Nur_arkn Bir kızım var miray adı anneler❤️ oğlum olacak şimdi eşim asaf istiyor bende kızımın ismine uysun diye miraç istiyorum miraç asaf ❤️ asaf miraç düşünceleriniz nedir sizce
caqmelya Nur_arkn soyadınıza göre isim sırası değişebilir bence 😂 iki isim yan yana kulağıma hoş geldi uyumsuz değil ama dediğim gibi sırası konusunda emin olamadım 🙃
Minnakmucizemm Nur_arkn Siz çift isim olarak sorduğunuz için ben Miraç Asaf dedim ama iki isim hiç sevmem tek isimden yanayım onun içinde tek Miraç çok güzel 😊
Nur_arkn Hosgeldinbebegimm bende cok begeniyorum ama eşimde asaf istiyor🙁 yanına ekleynce kötümü duruyor ya
Hosgeldinbebegimm Nur_arkn çok kötü değil ama birlikte söylenecek kadar uyumlu bir isim değil. Çünkkü ayrı isimler gibi duruyor. Yani ikisini koyarsanız ya miraç ya da asaf diye seslenilir ☺️
Adel001 Nur_arkn ne alaka canım ya takma kimseyi. Sende ikiz yani. Uygun olmaları daha güzel ve miran ismi çokk güzelll
Badevehande Miran daha uyumlu miray ile🥰 sonu ay ile biterse uyum yakalamak daha kolay mesela tugay miray yada Koray olabilir
Solmaz974 🙄 sidikde testde cixirsa pozitiv olursa . Onda qan versem.qandada mutleq cixacaqda yoxsa cixmaz??