Hadibakalim Ecmelbeyza biz dogal bi macun deneyecegiz bakalim ev yapımı..bide meryem suresi okuyorum..
Hadibakalim Ecmelbeyza biz dogal bi macun deneyecegiz bakalim ev yapımı..bide meryem suresi okuyorum..
Busracetin Zeyneppmuratt inşallah canım , burda yazanlardan her hamilelik haberi mutlu ediyor umut oluyor , insallah sana da bekleyrn herkese de nasip olur 🌸
Ecmelbeyza Zeyneppmuratt Ben de dün yaptım bugün sabah hala sıcak da dünkü kadar değil çıkarcam ama .
Ecmelbeyza Zeyneppmuratt yakıyı ben de bu ay burda öğrendim arkadaşlar sağolsun önerdi bide etkisini gören çok olmuş ya en ufak şeyde etki etsin diye kullanıyoruz işte inşallah vesile olur
Tugce1803 Hadibakalim adet bitimi taktım ben 1 gün kaldı ertesi gün dul aldım sonra yumurtlama günü tekrar taktım yine 1 gün kaldı sonra çıkardım duş aldım
mucizemibeklerken17 Ayy inşallah yaa 15-16 ocakta yumurtlama 17 de çatlama gördüm testte. Beklenen reglim 1 hafta kaldi ama hiç belirti yok göğüs hassasiyeti dışında:/ ne diyelim hayırlısı olsun..